Isparta 32 spor kulüp başkanı Gültekin Özdemir saat 10.30’da kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Menemen maçının önemine değinen başkan Özdemir : “Isparta 32 Spor – Menemenspor maçına tüm Isparta’mızı davet ediyorum. Bizim için çok önemli bir maç. Tüm taraftarlarımızın stadımızı doldurmasını bekliyoruz.

            Ayrıca  askıda  bilet kampanyası başlatan 32 GENÇLİK TARAFTAR GURUBU başkan ve yöneticilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizim yönetimimizde ilk kez bu kadar büyük rakamlara ulaştıkları ve destek oldukları için.  Bize çok ciddi katkıları için teşekkür ediyoruz” dedi.

            Sosyal medyadaki  şahsi paylaşımlarını  Ispartaspor kulüp başkanı olarak değil, vatandaş Gültekin Özdemir olarak yaptığını dile getiren başkan Özdemir, siyasi konudaki görüşlerinin  şahsi görüşü olduğunu  kaydetti.

Başkan Özdemir,  8 yıldır abi-kardeş  gibi birlikte çalıştıkları Ozan ve Fehmi GEZER için   siyasi tercihlerine saygı duyduğunu ve istifa etmelerini doğru bulduğunu söyleyerek :  “Allah yollarını açık etsin. Yaptıkları tüm hizmetlere teşekkür ederiz. Bugüne kadar yaptıkları maddi katkılar için Allah  keselerine bereket versin” dedi.

Öte yandan - Isparta 32 spor   bu   sezon  2,5 milyona kurulmadı-  diyen başkan Özdemir sosyal medyada Lokman Kumcu’ya cevap vererek,  1 maçın priminin 400 bin TL. olduğunu hatırlatmak isterim dedi.

BAŞARILI  6  FUTBOLCUMUZA

GÜZEL VE CİDDİ  TEKLİFLER GELDİ

Otomobil Süt Tankerine Çarptı Otomobil Süt Tankerine Çarptı

Başkan Özdemir devre arasında  Isparta 32 spordan 6 futbolcumuza güzel ve ciddi   transfer teklifleri geldiğini ancak uzun görüşme ve tartışmalardan sonra “Sezon başı kurduğumuz  bu takımı bozmama kararı aldık. Hedeflerimize varıncaya kadar mücadeleye devam edeceğiz. İlk devre maçlarında bize güzel maçlar izlettirdikleri için Hakan Hocamıza ve karakterli  futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Isparta 32 spor 2. Başkanı Ozan Gezer ise yıllardır spor camiası içinde yer aldıklarını belirterek “Isparta 32 spor için gece gündüz hizmet ettik. Yine ederiz. Isparta’mız için dünya şehri projemiz var. Önümüzdeki  süreçte yeni  bir  siyasi oluşum içine gireceğiz. Onun için istifa ediyoruz.

Isparta 32 sporumuzun yanında olmaya devam edeceğiz. Ligde bayrak yarışı düzgün giderse büyük hedefimiz olan süper lig hedefine varılabilir” dedi.

Isparta 32 spor futbol şube sorumlusu Fehmi Gezer ise “Biz bir aileyiz. Futbolcu kardeşlerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Bundan böyle yeni  siyasi bir  tercih  içinde olacağız. Belediye Meclisi içinde olacağız. Kazanmasakta sorun değil” dedi.

Basın sözcüsü Serkan Başpınar ise Isparta 32 spor-Menemen maçına tüm taraftarları beklediklerini ifade ederek “Isparta 32 spor bu şehrin değeridir. Herkesin sahip çıkması gerek. Bu maçı kazanıp gücümüzü göstereceğiz. Güçlü destekle hedefimize ulaşacağız” dedi.

HABER VE FOTOĞRAFLAR : SEDAT  CİCAN-19.01.2024