9 Araca Trafikten Men Cezası Verildi 9 Araca Trafikten Men Cezası Verildi

Okul Sporları kapsamında Afyonkarahisar genelinde yapılan Küçük Erkekler Hentbol turnuvasında il şampiyonu olan Dinar Fatih Ortaokulu Erkek Hentbol takımı Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.
Fatih Ortaokulu Hentbol küçük erkekler branşında ilde 1. olarak 24-27 Mart  tarihleri arasında Denizli’de yapılacak bölge turnuvalarına katılmaya hak kazanan Hentbol takımını Belediye Meclis Salonunda ağırlayan Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya Fatih Ortaokulu Müdür Yardımcısı Kasım İrioğlu, Beden Eğitimi Öğretmeni Nur Özbağcı, Okul Aile Birliği Başkanı Aziz Yılmaz ve sporcumuz çiçek takdiminde bulunarak ulaşım imkanın sağlanması başta olmak üzere tüm destekleri dolayısıyla teşekkür ettiler.
Belediye Başkanı Nihat Sarı, öğrencilerimizi göstermiş oldukları başarı dolayısıyla tebrik ederek günün anısına hediye saat takdim etti.
“Öğrencilerimize ulaşım noktasında yine desteğimizi sürdüreceğiz”

Sporcu öğrencilerin göstermiş olduğu başarı dolayısıyla gurur duyduğunu kaydeden Belediye Başkanı Nihat Sarı, “Belediye olarak göreve geldiğimiz günden bu yana eğitim camiamıza büyük bir ölçüde yardımda bulunduk. Yine 24-27 Mart tarihleri arasında Denizli’de yapılacak bölge turnuvalarına gidecek olan Hentbol takımımıza ulaşım noktasında gerekli desteğimizi vereceğiz. Öğrencilerimiz inşallah Denizli’de de derece yapacaklardır. Bu duygu ve düşüncelerle Sporcu öğrencilerimizi ve takım çalıştırıcısı Beden Eğitimi Öğretmenimiz Nur Özbağcı’yı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.