Emekli olan Hacıhasanağa Camii Müezzin-Kayyımı İbrahim Çayır, V.H.K.İşletmeni Ramazan Yıldırım, Ördekçi Ky.C.İ.H. Hasan Koç, Beyköy Ky.Eyüpler Mahallesi Camii İmam-Hatibi Mustafa Ali Yavuz, Bey Ky.C.İ.H. İlhan Sümer, Ç.Saraylar Ksb. Bölükler Mahallesi Camii İmam-Hatibi Yaşar Çelik, Hacıhasanağa Camii İmam-Hatibi İsmail Karataş, Cami-i Kebir Camii İmam-Hatibi Mevlüt Özcan, ve Çiçekpınar Ksb. Aşağı Mahalle Camii İmam-Hatibi Ecir Tokuç hocalar, vefa ve veda programında bir araya geldi.

Programa Diyanet-Sen Isparta Şube Başkanı Mevlüt Tosun, Başkan Vekili Mustafa Çelik, İlçe Temsilcisi Abdullah Bozkurt ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile müftülük personeli katıldı. Diyanet-Sen Genel Başkanı Ali Yıldız, telefon bağlantısıyla programa katılarak emekli olan hocaları kutladı.

Isparta’da hamile kadından 5 gündür haber alınamıyor Isparta’da hamile kadından 5 gündür haber alınamıyor

Isparta Şube Başkanı Mevlüt Tosun, "Emekli olan hocalarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Allah, kıymetli hocalarımıza sağlık, sıhhat içinde bir emeklilik hayatı yaşamayı nasip etsin. Kurulduğu günden buyana bu davaya emek, ömür ve gönül vermiş hocalarımızı emeklilik hayatında da unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını” ifadeleriyle hocalara teşekkür etti.

Programın sonunda, Şarkikaraağaç İlçe Temsilcisi Abdullah Bozkurt ve ekibi teşekkür edildi ve hocalara vefa ve veda programı düzenledikleri için takdir belgesi ve gül seti takdim edildi. Program, ikramların ardından sona erdi.