Öğrencilere deprem çantası hediye edildi Öğrencilere deprem çantası hediye edildi

Sütçüler Belediye Başkanı İsmail Yurdabak, başkanlığı döneminde ilkleri yapıyor. Yıllardır hayata geçirilemeyen ve hayal olan Sütçüler Belediyesi Sosyal Tesislerini açıldı.  Belediye imkanlarıyla yaklaşık şu anki parayla 15 Milyon TL’lik projeyi hayata geçirenSütçüler Belediyesi Sosyal Tesislerinin açılışı yapıldı. Açılışta ilahi dinletisi sonrasında İftar Yemeği verildi.
    Açılışa Ak Parti MKYK üyesi  Abdurrahim Fırat, Ak Parti Isparta YSK temsilcisi Isparta Milletvekili  Recep Özel, Ak Parti Isparta İl Başkanı  Osman Zabun,  Isparta Belediye Başkanı  Şükrü Başdeğirmen, Senirkent  Belediye Başkanı Kadir Heybeli ve Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman, il ve ilçe teşkilat başkanları ve davetliler katıldı.
  Bu arada Sütçüler Belediye Başkanı İsmail Yurdabak,  Belediye Sosyal Tesislerinin içerisinde 10 dükkan bulunduğunu belirterek, “Yaklaşık 1100 m2 kapalı alanın olduğu sosyal tesislerimizde 1düğün salonu 
1 toplantı ve  1 yemek salonu ve bulunuyor. Mutfak ve gelin odasının yanı sıra 1’de depomuz var.  Sütçüler Belediyesi Sosyal Tesisimizin açılışını büyük bir coşkuyla vatandaşlarımızın yoğun katılımlarıyla gerçekleştirdik. Açılışımıza katılan Ak Parti MKYK üyesi sayın Abdurrahim FIRAT, Ak Parti Isparta YSK temsilcisi Isparta Milletvekilimiz sayın Recep ÖZEL, Ak Parti Isparta İl Başkanı sayın Osman ZABUN, Isparta Belediye Başkanımız sayın Şükrü BAŞDEĞİRMEN, Senirkent ve Aksu Belediye başkanlarımız, Sütçüler MHP İlçe Başkanı ve teşkilatı, Ak Parti il Kadın Kolları Başkanı ve Gençlik kolları Başkanı ve teşkilatları, Mahalle ve Köy Muhtarlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederim. İlçemize böylesine güzel ve ihtiyaç olan bir yatırımı vatandaşlarımızın hizmetine sunmaktan gurur duyuyoruz. Tesisimizin yapımının başından sonuna kadar bizlerden desteğini hiç esirgemeyen herzaman yanımızda olan Isparta Milletvekilimiz sayın Recep ÖZEL’e vatandaşlarım ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Sütçülerimiz ve çok kıymetli hemşehrilerimiz için gece gündüz demeden hizmet vermeye devam edeceğiz. Uzaktan yakından Açılışımıza gelerek bizleri yalnız bırakmayan herkese vatandaşlarım ve şahsım adına teşekkür ediyorum.  Her Şey Sütçüler için” dedi.