Lavanta kokulu köy Kuyucak’ın ev sahipliği yaptığı Lavanta Festivali başladı. Keçiborlu ilçesine bağlı Kuyucak köyünde yapılan Lavanta Festivali açılış programına Vali Aydın Baruş ve eşi Nagihan Baruş, Keçiborlu Kaymakamı Tahsin Aksu, Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, Kara Havacılık Okulu Komutanı Tuğgeneral İsa Baydilli, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Festival açılışında bulunanlar lavanta bahçesinden mor renkli balonları gökyüzüne bırakarak festivalin startını verdi. Ardından popüler müzik ve mehteran dinletisi gerçekleştirildi.

Festival açılış töreni kortejle devam etti. Lavanta bahçesinden başlayan kortej Kuyucak köyü içinde son buldu.

Kuyucak köyünde devam eden festival etkinlikleri düzenlenen Türk Halk Müziği konseri ile devam etti.

Lavanta festivali 16-17-18 Temmuz tarihlerinde bir dizi etkinlikle devam edecek.

BAŞKANDAN TEŞEKKÜR

Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, “Dün Lavanta Kokulu Köy’ümüz Kuyucak’ta düzenlenen lavanta festivali açılışımızı yaptık. Isparta Valisi Sayın Aydın BARUŞ'un katılımı ile  başlayan lavanta festivalimiz, çeşitli etkinlikler ile devam etti. Festivale katılan kıymetli vatandaşlarımıza ve katılım gösteren herkese teşekkürlerimi sunuyor, Lavanta Kokulu Köy'ümüz için hayırlı ve bereketli bir sezon olmasını diliyorum” dedi.

Artan Kredi Faizleri İkinci El Otomobil Pazarını Canlandırıyor Artan Kredi Faizleri İkinci El Otomobil Pazarını Canlandırıyor