Isparta’mıza hayırlı olsun! Bayram AYGUN /2024 - Isparta

Çocuklarımız, gençlerimiz aydınlık ufuklara yürümeleri için belediyemiz elinden geleni yapacaktır.

Yarınlarımızın güvencesi, yavrularımız başlarını kaldırdıklarında yeniden güneşin doğduğunu görecekler. Hayalleri gerçekleşecek.

Başkan Başdeğirmen’ in Yeni Belediyecilik anlayışında özellikle kendini ufukların ötesine taşmak isteyen gençlerimizin hayallerinin gerçekleşmesi doğrultusunda gayretlerinin destekleneceği konusunda bir müjdeyi verebilirim.

Kazanmanın formülü gönülleri fethetmekten geçiyormuş. Onu anladık geçte olsa. Adayları zihninde ölçüp biçtikten sonra oyunu kullanıyor artık. Saygıdeğer insanlarımızın “hay, huy” larla oy rengini değiştirme fiili çoktan gerilerde kaldı.

Sevgi kazandı. “Gönül Belediyeciliği“ mayasını iyi tutturan Başkan Başdeğirmen yeniden Isparta Belediye Başkanı seçildi. Yeniden garibanların, evi yananların, çerden çöpten evlerde oturanların, yaşlıların, engelli vatandaşlarımızın güneşi yeniden doğdu.

Al bayraklarını ellerinde, Toros dağları kadar yürekleriyle; SİHA şarkıları söyleyerek Isparta caddelerinde yürüyebileceklerin dönemi Başkan Başdeğirmen’ le başladı diyebiliriz.

Soner Toros Vefatının 3. Yılında Dualarla Anıldı Soner Toros Vefatının 3. Yılında Dualarla Anıldı

Hz. Muhammed ahlakıyla, Büyük Atatürk’ün ilkesiyle: Yalnızlığa terk edilmiş insanlarımız için güvence olacaktır Başkan Başdeğirmen.

 ”Güneş ufuktan şimdi doğar” diyebilmenin huzuruyla Başkan Başdeğirmen’ in Isparta’mıza, saygıdeğer insanlarımıza hiçbir ayrım yapılmadan, “Gönül Belediyeciliği” hizmetlerinin yürütüleceğinden emin adımlarla yürüyeceğidir.

Isparta’mızın saygıdeğer insanları asla sahipsiz olmayacaklar. İyi günde de, kötü günde de Başkan Başdeğirmen’ in “gönül belediyeciliği” anlayışı gereği her bir yurttaşımız için takdire değecek hizmetleri bundan böyle daha kendini hissettirecektir.

Davraz Dağın’ nın eteğinde yer alan Isparta’mız üzerinden geçen turnaları daha neşeli uçacaklar. Isparta’mızın daha da güzelleştiğini fark edecekler. Yanık türküler yerine keyifli şarkılar söyleyerek yollarına devam edeceklerine tanık olacağız.

Ağaçların yapraklarının üzerinde Başkan Başdeğirmen’ in imzasını görecekler.

Isparta bahçelerinde kuşlar kondukları kokulu meyve ağaçlarının üzerinde şarkıları hiç dinmeyecek. Elma bahçeleri kocaman kocaman meyveler verecekler. Isparta’ nın, çevre köy, kasaba insanları daha git gide mutlu olacaklar.

1 Nisan 2024 gününden itibaren doğada görülen canlılıkla birlikte Isparta’mızda “gönül belediyeciliği” Başkan Başdeğirmen’ le birlikte insanımızın gönlünde çiçek gibi açacaktır.

Isparta’mıza hayırlı olsun! Bayram AYGUN /2024 - Isparta