Kadın girişimci Yasemin Çetin tarafından Isparta’ya kazandırılan, jakuzi ve masaj hizmetiyle bebeklerin fiziksel ve kişisel gelişimine destek vermeyi amaçlayan Elysium Baby Spa & & Kadın Masaj Merkezi Isparta halkına hizmet vermeye devam ediyor.

SAYISIZ FAYDASI VAR

Bahçelievler Mahallesi 102 Cadde No:29/31 Grafen Yapı 3. kat ( Özkanlar Kavşağı alt geçit yanı) adresinde hizmet veren Elysium Baby Spa işletmecisi Yasemin Çetin , "Bebeklerimiz için titizlikle ve hassasiyetle hazırlanmış olan spa merkezimiz için çok büyük emek sarfettik. Spa ve masajın bebeklerimize birçok faydası var. Suyla tedavi yöntemleriyle bebeklerimizin zihinsel ve motor becerileri gelişir, daha bilinçli, kontrollü hareket etmesini sağlar. Vücuttaki gerginliği azaltır. Psikolojik gelişimi destekler ve bebeğimiz kendisini güvende hisseder. Bebek SPA'sı kolik ve gaz sancısı gibi problemleri de en aza indirilmesine yardımcı olan bir yöntem. Spa merkezimiz aynı zamanda bebeklerimiz ve aileleri kaliteli vakit geçirerek, muhteşem bir deneyim sunar.

“BEBEKLER EMİN ELLERDE”

Çetin, Elysium Baby Spa'yı tanıtarak verdiği bilgilerde "Elysium Baby Spa'da konusunda deneyimli fizyoterapist eşliğinde, bebekler hem güvende hem de emin ellerde" ifadelerini kullandı.

Elysium Baby Spa & Kadın Masaj Merkezi’nde 0-36 aylık bebeklere verilen hizmetin yanı sıra, kadınlar için de fizyoterapist tarafından klasik masaj uygulamaları yapılmakta. Kadınların biraz kendilerine zaman ayırması gerektiğini vurgulayan işletmede ayrıca hacamat ve ateşli kupa uygulaması da bulunmakta. Daha detaylı bilgi sahibi olmak veya randevu almak isteyenler için iletişim numarası 0 555 484 32 32. 

On Binlercesini Gölete Saldı On Binlercesini Gölete Saldı

Haber: Özge Kılınç