Isparta İçin Meteoroloji'den Uyarı Geldi Isparta İçin Meteoroloji'den Uyarı Geldi

Bu itiraf üzerine, 40 komando, Konya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği, Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü, Akşehir İlçe Jandarma Komutanlığı Ekipleri ve Antalya’dan Herkül ve Obert isimli iki kadavra arama köpekleri ile Isparta Yalvaç ile Akşehir ilçesi arasındaki dağlık bölgede geçtiğimiz ayın sonunda geniş çaplı arama yapılmıştı.

Ilıcak mahallesindeki vatandaşlarla tekrar görüşen Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler geçtiğimiz gün Bedriye K.’nın cesedinin veya herhangi bir kalıntının bulunması için araştırmaya devam ediyor.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı’nda yaklaşık bir ay programa katılan Tayfur K., Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, annesi ve babası ile birlikte eş zamanlı gözaltına alınmışlardı. Gözaltına alınan Tayfur K. ve ailesi sorgulanmak üzere Konya Cinayet Büro Amirliğine götürülmüştü. Cinayet Büro Amirliğinde sorgulaması yapılan Tayfur K. eşi Bedriye K.‘ı öldürdükten sonra Akşehir Isparta Yolu üzerindeki uçurumdan attığını itiraf etmişti. Tayfur K. eşi Bedriye K.'yı Temmuz ayında işten eve geldikten sonra evinde boğarak öldürdüğünü söylemişti. Tayfur K. ekiplere eşini attığı uçurumu gösterdikten sonra Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Akşehir Adliyesi'ne sevk edilmiş ve çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti