31 Mart yerel seçimlerinin ardından en çok konuşulan şehir hiç şüphesiz ki İstanbul ve İstanbul seçimleri olmuştur. Uzun bir sürenin ardından 06.05.2019 tarihinde Yeksek Seçim Kurulu İstanbul seçimlerinin (sadece Büyükşehir Belediye Başkanlığı) yenilenmesine karar vermiştir. Yani adalet tecelli etmiş ve hak yerini bulmuştur. CHP seçim yenilenmesi kararının demokrasi ayıbı ve hukukun katledilmesi gibi söylemleri sarf etmekte ve son derece hukuka uymayan tavırlar sergilenmektedir.  Ayrıca  bu seçim kararı Ekrem İmamoğlu’nun mağdur edildiği ve kahraman gibi gösterilmeye çalışılmasını göstermeye çalışanların ekmeğine de yağ sürmüştür. Sandık kurulları oluşturulurken yapılan art niyetli hareketlerden dolayı Yüksek Seçim Kurulu seçimleri iptal etmiştir. Yani sandıklarda oy hırsızlığı yapıldığını, seçmen iradesinin tam olarak sandığa yansımadığını ve toplumda vicdanları yaraladığını görmüş ve tescillemiştir.  

Bu kahraman gibi gösterilmeye ve mağdur edilmiş biri gibi gösterilmeye çalışılan kişi yapılan itirazlar sonucunda Ak Parti oylarının artmaya devam ederken bile hiçbir şekilde sesini çıkarmamış ve hiçbir şekilde bu işte bir şaibe var diyememiştir. Asıl mağdur olan İstanbul seçmenlerinin kutsal oylarıdır. Seçmenin iradesine vurulan en büyük darbedir, ayıptır. Bu şahsın ağzından çıkan süslü laflara, tribüne oynama çabalarına sakın aldanmayın. Mazbatayı aldığı ilk gün bile belediyenin bilgisayarlarının veri tabanlarını kopyalatmak olan bu şahsın art niyeti açıkça ortadadır. Daire başkanlarını ve birim müdürlerini teröristlere vermeye çalışma gerçeklerinden bahset İmamoğlu. Halkı bu süslü laflarla tribüne oynamalarla kandıramazsın, biz buna müsaade etmeyeceğiz.  Ekrem imamoğlu üzerinden algı operasyonu yürütülmektedir. Bu algı operasyonunu yürüten de millet ittifakıdır. Hamasi tavırlarını ve konuşmalarını hazırlayan da tamamen bu mihraklardır.

Ayrıca bazı kesimlerden sarf edilen sözler var “İmamoğlu’nu kahramanlaştırdınız” diye. Bunu kahramanlaştıranlar zaten İmamoğlu taraftarlarıdır. O şahsın bizim nazarımızda bir kahramanlık abidesi olacağını düşünenler tamamen yanılmaktadırlar. Kahramanlık ancak ve ancak kul hakkı yememekle olur. Burada milletin hakkını gasp eden, seçmen iradesini hiçe sayan kendisidir. Bizim nazarımızda kahramanlıkla yakından ve uzaktan hiçbir alakası yoktur ve hiçbir zaman olmayacaktır.

Ekrem İmamoğlu bu ülke de bundan sonra belediye başkanı olamayacağı gibi Cumhurbaşkanı da zaten olamayacaktır.  Bu zat’ı kahramanlaştırıyorsunuz diyenler kendilerine dönüp bir baksınlar, bu ağızlar başka birilerinin ağızlarıdır. Başka birinin taşörenliğini yapmaktadırlar. Bu aziz milletin gözünde kahramanlaşamayanlar, şimdi kahramanların kim olacağını mı işaret etmeye başladılar. Bu laflar bizim davamıza ait olamaz. Şimdi bunu söylüyorsun fakat yerel seçimler yapılıyorken neden hiç konuşmadın, neden hiç ortalarda yoktun. O zaman neredeydin diye sormazlar mı? 3 ay öncesine kadar hiç kimsenin tanımadığı birini kahramanlaştırmak neyin nesi.

Yüksek Seçim Kurulu 31 mart seçimlerinde karanlık kalan her yerini aydınlatmış ve seçim yenilenmesine karar vermiştir. Ayrıca Ekrem İmamoğlu’nun mazbatasının iptaline karar vermiştir. Ben demiştim. Ekrem bu mazbataya fazla alışma, senden geri alırlar bu mazbatayı diye. Neden çünkü hak etmiyorsun. Bunu sende çok iyi biliyorsun.

Şimdi ise 3 A’ya seslenmek istiyorum, Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan. Siz Recep Tayyip Erdoğan sayesinde milletvekili, bakan, başbakan ve Cumhurbaşkanı oldunuz. Yani bir faninin dünyada gelebileceği en yüksek makamlara geldiniz. Şimdi ne oldu da siz Recep Tayyip Erdoğan’a karşı parti kurmaya çalışıyorsunuz. Bu dünyalık makamlar size az mı geldi. Derdiniz nedir? İhanet içinde olduğunuz açıkça ortadadır. 31 Mart seçimlerindeki sessizliğinizin sebebi Ak Parti’nin büyük bir oy kaybı yaşayacağını düşünmenizdir. Olmayınca şimdi ise birer birer paylaşımlarla tekrar bir algı mı yapmaya çalışıyorsunuz. Şunu asla unutmayın iyi ki Başkan Recep Tayyip Erdoğan sizi bu partiden uzaklaştırmış. Demek ki bildiği bir şey varmış. 

Diğer az oy alan partiler de İmamoğlu lehine seçimden çekileceklermiş, onlara da tek sözüm "TOPUNUZ GELİN".

Başkan Recep Tayyip Erdoğan “asla yalnız yürümeyeceksin” ölümüne seninleyiz.