Dolar kuru o tarihte 40 lirayı aşacak Dolar kuru o tarihte 40 lirayı aşacak

 İddianın sahibi ise Isparta'daki gece kulübü kavgasının bir tarafı olan Erdem Cumhur Ergül.

Erdem Cumhur Ergül, olayın detaylarını X uygulaması üzerinden paylaşarak dikkatleri üzerine çekti. "Birçok ünlü isim Benekli Ayhan'a destek çıktı. Kimse bizi dinlemeden hakaret etti. Fakat Devlet her zaman 18 yaşında Benekli Ayhan hakettiği yerde... Cezaevinde" diyen Ergül, Benekli Ayhan'ın masumiyetini sorgulayarak şu soruyu sordu: "Eğer Benekli Ayhan masumsa, neden şimdi cezaevinde?" Erdem Cumhur Ergül, paylaşımının devamında, sadece Benekli Ayhan'a tepki göstermediklerini, aynı zamanda ailelerini ve gelecek nesilleri düşündüklerini vurgulayarak, "Çok fazla tehdit ve hakaret aldık. Kimse bize inanmadı. Fakat devlet her zaman adil bir şekilde karar verir. Benekli Ayhan şu an olması gereken yerde, yargı önünde" ifadelerini kullandı.

Erdem Cumhur Ergül, son olarak X uygulamasında şu soruyu yöneltti: "Benekli Ayhan içki içmez, kızlara teklif etmez diyenler, şimdi neden Benekli Ayhan cezaevinde?" Bu iddia, Isparta'da ve sosyal medyada büyük bir tartışma yarattI.

Benekli Ayhan'ın avukatı Şahin Polat bu iddiaları yalanlayarak bir haber 32 ye verdiği bilgi notunda şu ifadeleri kulandı: "Benekli Ayhan KOÇ'a saldıran şahıslar kendilerini aklamak ve prim yapmak için türlü yalanlar uydurmaktadırlar. Benekli Ayhan Koç cezaevinde de değildir, hakkında uyuşturucu suçundan dosya da bulunmamaktadır."