Soner Toros Vefatının 3. Yılında Dualarla Anıldı Soner Toros Vefatının 3. Yılında Dualarla Anıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayları Hasan Basri Sönmez, Ahmet Kaya ve Cennet Toker Mimarlar Odası Isparta İl Temsilciliğini ziyaret ettiler. Belediye eski Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Ülkü Ocakları Başkanı Furkan Tamer ve parti yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette mimarlar 31 maddelik istek ve taleplerini MHP heyetine sundular.
BAŞKA NASILSIN DİYEN OLMADI
Ziyarette konuşan Mimarlar Odası Başkanı Caner Ataseven, “Seçim zamanı dışında başka hiçbir parti bizi ziyaret edip de ‘nasılsınız, dertleriniz nedir’ demedi. Basri bey İl Başkanı iken de bizi ziyaret etti. Tarafsız bir gözle söylüyorum, böyle bir şeyi keşke diğer siyasi parti temsilcilerinden de görseydik. Basri Sönmez ve MHP ekibinin Isparta’nın faydasına çalıştıklarına ben şahidim. Bizlere değer verdiğiniz için teşekkür ediyorum çünkü günümüzde teknik insanların değeri hiç olmadığı kadar düştü.” Dedi.
SÖZ NAMUSTUR
MHP Milletvekili Adayı Hasan Basri Sönmez de konuşmasında kendisinin de bir mimar babası olduğunu belirterek, “MHP ve ülkücülerin bir özelliği vardır; bizim ağzımızdan bir söz çıktıysa mutlaka ama mutlaka yapılır. Bizim şu anda söz vermemize gerek yok çünkü 3 yıllık İl Başkanlığım döneminde hem teşkilat olarak hem de ben Hasan Basri Sönmez olarak testi geçtiğimizi düşünüyorum. Sizlerin görüşleri, fikirleri ve önerileri bizim için çok önemli. Siz bize getirdiğiniz her konuda, bugüne kadar olduğu gibi takipçisi oluruz ve Resmi Gazetede yayınlanana kadar da peşini bırakmayız” dedi. HABER: ERTUĞRUL ENGİN