Gazipaşa ilçesinin Kahyalar Mahallesi Havalimanı Kavşağı'nda saat 16.30 sularında dehşet veren bir trafik kazası yaşandı. Alanya istikametinden Gazipaşa istikametine doğru seyir halinde olan 07 AVK 699 plakalı beton mikseri, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.

Beton mikseri ilk olarak kaldırıma çıkarak refüje çıktı ve ardından trafik ışıklarıyla aydınlatma lambalarını devirdi. Bu sürecin ardından yola tekrar dönen beton mikseri, metrelerce yol aldı. Kazada, beton mikserinin sürücüsü olan Veysel D. yaralandı.

Kazayı görenlerin hemen ihbarı üzerine olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Yaralı sürücü, Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili olarak jandarma ekipleri tarafından detaylı bir soruşturma başlatıldı.

Sağlık Bakanlığı 36 bin sözleşmeli personel alacak Sağlık Bakanlığı 36 bin sözleşmeli personel alacak

Kaza sonucu beton mikserinin yol boyunca verdiği zararın yanı sıra sürücü Veysel D.'nin sağlık durumu da endişe kaynağı olmuştur. Kazanın nedeni ve ayrıntıları soruşturmanın ilerleyen aşamalarında netleşecektir.