Uraloğlu, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Demirkapı yolunun 1 Mart'a kadar bölünmüş olarak tekrar trafiğe verileceğini arkadaşlarım bana iletti. Ben de sizlere bunu duyuruyorum. Bazı problemler vardı. Mekanik işler vardı. Aydınlatma vesaire, oralardaki eksiklikleri tamamladık. Bundan sonra da artık orayı 2 gidiş, 2 geliş olarak bir daha kapatmamak üzere açtık. Beyşehir-Isparta yolunun yapılması noktasında bazı projeler var. Onların proje çalışmalarını yürütüyoruz. Bittiğinde yatırım programını alıp, o ihtiyaçları da karşılayacağız" dedi.

Bakan Uraloğlu, ayrıca Beyşehir-Seydişehir kara yolunun ve Sedirler Kavşağı'nın açılışını gerçekleştireceklerini ve raylı sistemler tanıtım programını yapacaklarını aktardı. Ardından, Sedyeler Kavşağı'nın da açılışını gerçekleştireceklerini belirtti ve bu çalışmalarla Konya'ya nasıl daha fazla katkı sağlanabileceğini düşündüklerini ifade etti.

BEYŞEHİR VE ISPARTA BAĞLANIYOR! 

LPG Fiyatlarına Büyük İndirim Geliyor! LPG Fiyatlarına Büyük İndirim Geliyor!

Uraloğlu, "Demirkapı yolunun 1 Mart'a kadar bölünmüş olarak tekrar trafiğe verileceğini arkadaşlarım bana iletti. Ben de sizlere bunu duyuruyorum. Bazı problemler vardı. Mekanik işler vardı. Aydınlatma vesaire, oralardaki eksiklikleri tamamladık. Bundan sonra da artık orayı 2 gidiş, 2 geliş olarak bir daha kapatmamak üzere açtık. Beyşehir-Isparta yolunun yapılması noktasında bazı projeler var. Onların proje çalışmalarını yürütüyoruz. Bittiğinde yatırım programını alıp, o ihtiyaçları da karşılayacağız" dedi.

Konya'da çevre yolunun devamıyla ilgili taleplerin olduğunu söyleyen Uraloğlu, ikinci etabın bitirilmesinin ardından çevre yolunun diğer bölümlerini de yatırım programına almayı planladıklarını dile getirdi.

Bakan Uraloğlu'nun ziyaretine Konya Valisi Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır ve Beyşehir Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Oktay Kacar da katıldı. Uraloğlu ve beraberindeki heyet, daha sonra kooperatif çevresinde bulunan sanayide esnaf ziyaretinde bulundu.

Son olarak, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere değinen Uraloğlu, vatandaşları kandırmadıklarını ve yapamayacakları hiçbir sözü vermediklerini vurguladı. Uraloğlu, vatandaşların içinde olduklarını ve işlerini Allah'ın izniyle yarım bırakmadıklarını belirtti.