Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bilecik'te katıldığı toplantıda Vali Kemal Kızılkaya'ya bozuk yol nedeniyle hesap sorarken, Erdoğan, Bakan Karaismailoğlu'na talimat vererek, "Yarın değil hemen şimdi" dedi.

Bakan Karaismailoğlu'na talimatları vererek Bilecik halkının hasretle beklediği bozuk yolun bir an önce yapımına başlanarak vatandaşların yol hasretini sona erdiren Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bizler de Isparta'dan seslenerek bizim de 'DEREBOĞAZI YOLUMUZ BÖYLE SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ' diyoruz.

YARIN DEĞİL HEMEN ŞİMDİ

Söğüt - Bozüyük yolunun yapımı talimatını vererek  işi ertelemeyin yarın değil hemen şimdi sözlerinin ardından salonda alkış tufanı koparken aynı sevinci bizler de Isparta halkı olarak yaşamak istiyoruz.

Her seçim döneminin olmazsa olmaz vaatlerinden olan Dereboğazı yolunda onlarca ocak sönerken daha fazla canlar yanmasın istiyoruz.

Dereboğazı yolunun engebeli ve zor bir yapımı olduğunu bundan kaynaklı sürecin ertelendiğini belirten yetkililere, Doğu bölgesi ve Karadeniz bölgesine yapılan viyadüklere ve yollara bakmalarını tavsiye ediyoruz

CÜNEYT ERBİL

Ispartalı Lise Öğrencileri Fenerbahçe'nin Maçını İzledi Ispartalı Lise Öğrencileri Fenerbahçe'nin Maçını İzledi