Isparta Genç İş Adamları Derneği (IGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çağrı Çiftçi ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Konya Genç İş İnsanları Derneği (KONYAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Gülvezir Korkmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

IGC Basın Parkı'na zarar verdiler IGC Basın Parkı'na zarar verdiler

Ziyarette, iki dernek arasında ortak projeler geliştirmek, üyeler arası iş birliği imkânlarını artırmak ve ortak pazarlama faaliyetleri yürütmek, ayrıca iki derneğin üye firmaları arasında potansiyel iş fırsatlarının değerlendirilmesi için bir dizi çalışma yapılması konularında görüş alışverişinde bulunuldu. Çiftçi ve Korkmaz, iki kent arasındaki iş ilişkilerinin geliştirilmesi için ortak projeler yürütebileceklerini belirterek, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

IGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çağrı Çiftçi, ziyaretin iki dernek arasında iş birliğinin geliştirilmesi açısından önemli olduğunu belirterek, " Konya Genç İş İnsanları Derneği'ni ziyaret etmek bizim için büyük bir mutluluk oldu. Konya, Türkiye'nin önemli bir ticaret ve sanayi merkezidir. Isparta ve Konya'nın ekonomik potansiyelleri çok büyük, bu potansiyeli birlikte değerlendirerek, bölgemiz ve ülkemiz ekonomisine katkı sunmak için KONYAGİAD ile iş birliği yaparak, bölgemizin ekonomik gelişimine katkıda bulunmak istiyoruz" dedi.

KONYAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gülvezir Korkmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Isparta Genç İş İnsanlarını görmek bizleri çok mutlu etti. Isparta'nın önemli bir ekonomik potansiyele sahip olduğunu belirterek, iki dernek arasındaki iş birliği ve ortak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Isparta ve Konya arasındaki ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi için işbirliğinin artırılmasının önemine inanıyoruz." ifadelerini kullandı.