Gül küçük sanayi sitesinde altyapısı hazırlanan ve doğalgaz bağlantı kutuları işyerlerinin ara sokaklarına yerleştirilen doğalgaz çalışması sonlandırıldı ve ısparta belediyesi tarafından asfaltlama çalışmalarına başlandı.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren gül küçük sanayi sitesi kooperatif başkanı mehmet boyacı, bilindiği üzere torosgaz tarafından sanayimiz içerisine doğalgaz ana hatları döşenmişti. Daha sonra işyerlerine doğalgaz bağlantı kutuları tamamlandı ve sanayimizin bütün işyerlerine doğalgaz bağlantısı geldi. Artık üyelerimiz ve esnaflarımız doğalgaz abonesi olmaya gidebilirler. Tüm kooperatif üyelerimize ve esnafımıza hayırlı uğurlu olsun. Doğalgaz çalışmaları esnasında mağdur olan esnafımızdan özür dileriz.

Boyacı; torosgazın doğalgaz bağlanması için kazdığı alanlar ısparta belediyesi fen işleri müdürlüğü ekipleri tarafından asfaltlanmaya başladı. Sanayimizde kazılan bütün alanlar asfaltlanacak. Yapılan asfalt çalışmalarından dolayı başta ısparta belediye başkanımız şükrü başdeğirmen’ e, ısparta belediyesi ekiplerine ve asfalt çalışması yapılana kadar sabırla bekleyen gül küçük sanayi sitesi esnafımıza çok teşekkür eder şükranlarımı sunarım dedi.

SGK maaş alabilmek için boşananların peşinde! SGK maaş alabilmek için boşananların peşinde!