Ahmet Çelik, 90 soruda tüm sorulara doğru cevap vererek Türkiye birincisi oldu. Zümra Kalay ve Hasan Efe Yüksek ise 90 soruda sadece 1 yanlış yaparak büyük başarı elde etti.

Büyük Başarı Kurs Merkezi Kurucusu Nesim Akçil, başarılı öğrencilerini basın toplantısıyla tanıtarak kutladı. Akçil, 2023 LGS sonuçlarına göre Ahmet Çelik'in 90 soruda tüm sorulara doğru cevap vererek Türkiye birincisi olduğunu belirterek şu sözleri dile getirdi:

f896d1a1-7f02-4525-82b2-0be059c24bb1

"Değerli yöneticiler, öğretmenler, saygıdeğer veliler ve sevgili öğrenciler;

Isparta'da başarının, kalitenin ve istikrarın adresi olan Büyük Başarı Eğitim Kurumları Kurs Merkezi ailesi adına hepinizi saygıyla selamlıyor ve hoş geldiniz diyorum.

Kıdem Tazminatında Yeni Düzenleme Kıdem Tazminatında Yeni Düzenleme

Bugün, 1987 yılından beri süren bir büyük başarı hikayesinin 2023 sayfasına adını yazdıran kıymetli öğrencilerimizi ve onların inişli çıkışlı eğitim yolculuğunu kutlamak için bir araya geldik.

Katılımlarınız için teşekkür ediyorum.

Bayram arifesinde bizlere üstün başarılarıyla bayram mutluluğu yaşatan öğrencilerimizi ve ailelerini kutluyor, eğitim sürecinde değerli katkı ve emekleri olan Ülkü Ortaokulu ile Büyük Başarı Kurs Merkezi'nin yönetici ve öğretmenlerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

2023 LGS gurur tablomuz tesadüfen oluşmadı. 36 yıldır istikrarlı çizgimiz, güçlü eğitim kadromuz ve kökleşmiş ilke ve prensiplerimizle hizmetimize devam ediyoruz. Böylece binlerce öğrencimizi kutlu hedeflerine ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ne mutlu bize, güvenen gönül dostlarına.

2023 LGS sonuçlarına göre öğrencimiz Ahmet Çelik, 90 soruda tüm sorulara doğru cevap vererek Türkiye birincisi oldu. Ayrıca Zümra Kalay ve Hasan Efe Yüksek, 90 soruda sadece 1 yanlış yaparak büyük bir başarı elde ettiler. Diğer öğrencilerimiz de en az bu başarılı öğrencilerimiz kadar başarılıdır. Hepsi birer değer, hepsi birer pırlanta ve hepsini yürekten kutluyorum.

Unutmayın, hiçbir başarı tesadüfen kazan