Olay, 18 Şubat Pazar günü saat 08.00 sularında Yetmişevler Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'nde gerçekleşti. Burdur'da bir bayana ait Tofaş marka otomobil, park halindeyken çalındı. Aracının yerinde olmadığını fark eden H.K., durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbarın ardından polis ekipleri, hırsızlık şüphelisini yakalamak için harekete geçti. Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen koordineli çalışmalar sonucunda, PTS, KGYS ve çevre güvenlik kameraları incelendi. Bu kapsamda, hırsızlık olayını gerçekleştiren erkek şahsın araç ile önce Burdur istikametine ardından Isparta iline gittiği tespit edildi.

Isparta'da FETÖ'den Aranan 2 Kişi Yakalandı Isparta'da FETÖ'den Aranan 2 Kişi Yakalandı

Ekiplerin titiz çalışması sonucunda, güvenlik kameralarından şüphelinin eşkali belirlendi ve şüphelinin kimliği tespit edildi. Şüphelinin Samet K. olduğu ortaya çıktı ve ayrıca bu kişinin uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak ve hükümlü veya tutuklunun kaçması suçlarından arandığı belirlendi. Gözaltına alınan şüpheli, yapılan işlemlerin ardından tutuklanarak adli makamlara sevk edildi.

Haber Merkezi