Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, devam eden Salı Pazarı Yeri projesine ek ödenek verilmesi ve Düden Millet Bahçesi projesinin hayata geçirilmesi noktasında destek talebinde bulunmak için Milletvekillleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve Tatarlı Belediye Başkanı Şuayyup Çiçek ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile görüştü.

DÜDEN MİLLET BAHÇESİ PROJEMİZE İLK DESTEK

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın seçim beyannamesinde yer alan Düden Millet Bahçesi projemiz ilk desteğini aldı.

Belediye Başkanı Nihat Sarı, yapılan görüşme neticesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum'un projemiz için ilk etapta 2 Milyon Türk Lirası destek vereceğini müjdeledi.

SALI PAZAR YERİ PROJEMİZE 1 MİLYON EK DESTEK

Belediye Başkanı Nihat Sarı, seçim beyannamesinde yer alan ve yapımı devam eden Salı Pazarı Yeri Projemize Bakanımız Murat Kurum'un destekleriyle ek ödenek olarak 1 Milyon Türk Lirası ayırdığını açıkladı.

Eski Merkez Bankası Başekonomisti Uyardı: Elektriğe Büyük Zam Geliyor Eski Merkez Bankası Başekonomisti Uyardı: Elektriğe Büyük Zam Geliyor

ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANIMIZDAN PROJELERİMİZE TOPLAM 3 MİLYON DESTEK

Destek kapsamında; Salı Pazarı Yeri Projemiz için 1 Milyon Türk Lirası, Düden Millet Bahçesi projemiz için ise 2 milyon Türk Lirası olmak üzere toplamda 3 Milyon Türk Lirası destek verildi.

Belediye Başkanı Nihat Sarı, projelere verilen destekler dolayısıyla emeği geçen başta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum olmak üzere Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve emeği geçen herkese teşekkür etti.