Çocukluk yıllarında mahallerden geçen arabalara merak ettiğini belirten Tosun, bu merakın  giderek ilgiye dönüştüğünü söyledi. Sanayide iş bulmasıyla birlikte Tosun’un hayali gerçek oldu. Sanayide motor tamirinden, parça satışlarına hatta oto yıkamaya kadar yıllarca çalışan Tosun, araba kullanmasını sanayide öğrendi. En eski model araçlardan en yenilerine hatta tırlara kadar tüm arabaları kullandı.

Daha sonra tır şoförü olan eşiyle birlikte açtığı oto yıkama dükkanında araç temizliği yapan Tosun, mesleğine halen daha devam ediyor. Yıllardır çalışan Tosun,'u artık sanayide herkes tanıyor. 

“KADIN İSTERSE YAPAMAYACAĞI ŞEY YOK”

 Yollarda bir kadının tır şoförlüğü yaptığını görenlerin ise büyük şaşkınlık yaşadığını belirten Tosun; “Bir kadının isteyipte yapamayacağı şey yoktur. Ben çocukluğumda oluşan araba merakım sayesinde sanayilerde çalışmaya başladım. Burada arabaları kullanmayı, tamir etmeyi, yıkamayı hepsini öğrendim. Kullanmadığım araba yok diye bilirim.

Daha sonra eşimin tır şoförü olması sebebiyle ara ara tır kullanıyorum. Eşimle birlikte tırla birçok yeri gezdik. Tırı tereddütsüz kullanıyorum. Koskaca tırı park edemeyeceğim yer yoktur. Buradaki hevesim olduğu için birçok arabayı kullandım.Şuan için sefere eşim kendi çıktı.Benim de araba merakım bitmediği için şuan Isparta’da oto yıkamacıda araç yıkıyorum.” İfadelerini kullandı.

On Binlercesini Gölete Saldı On Binlercesini Gölete Saldı