MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın katıldığı bir tv programında ilginç bir çıkış yaptı. Günaydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 5 senedir Isparta Belediyesini ziyaret etmediğini hatırlatarak, "Ben Sayın Cumhurbaşkanımızı 2 kere ağırlama fırsatı buldum. Kendisi teşrif ettiler, yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı dinlediler. Peki Sayın Cumhurbaşkanımız 5 senedir ilimize neden gelmedi? Çünkü Sayın Cumhurbaşkanımız çalışan, üreten, memleketine katkı sunan belediyelere gider" dedi.

Günaydın, "Benim Belediye Başkanlığı dönemimde Cumhurbaşkanı 2 kere bize ziyarette bulundu ve Cumhurbaşkanı nerelere ziyarete gider? Üstelik o zaman ittifakımız da yoktu aramızda. Evet, Cumhurbaşkanı nereye gelir biliyor musunuz?

Muhalefet Belediye Başkanı olduğum halde Cumhurbaşkanı bu insanları ziyaret eder. Verimli olan, çalışan, üreten ve projeleri olan ve bu projelerinde yapan belediye başkanlarını ziyaret eder. Şu 5 seneden bu yandan peki mevcut belediyeyi şu andaki mevcut belediyeyi bir kere ziyaret etti mi? Geldi mi? Burada büyük anlamlar var" dedi.

** "BEN CUMHUR İTTİFAKININ ADAYIYIM"

Isparta İçin Meteoroloji'den Uyarı Geldi Isparta İçin Meteoroloji'den Uyarı Geldi

Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın Cumhur İttifakı ortağı MHP'nin adayı olduğunun altını çizerek, tüm projelerinin teminatının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli olduğunun altını çizdi.

Günaydın, "Bizim Cumhur ittifakımız var. Özellikle toplu konutumuzu yaparken ben de en yüksek mertebedeki cumhurbaşkanımızdan da destek alacağımı %100 biliyorum. İkinci güvencem de; 2019 tarihinde Sayın Genel Başkanımız Isparta’ya gelmişti ve orada bir 'devlet sözü' dedi. 5 bin konutun yapılması için ben de kefilim demişti. Ben kendimi iktidar partisinin göbeğinde buluyorum. Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkanı olarak orada bu güçten de istifade edeceğiz.

Ben genel başkanımızın baş danışmanıyım. Şu anda da baş danışmanı olarak Belediye Başkanı adayıyım. Genel Başkanımızla her an konuşabiliyoruz müzakere yapabiliyoruz. Türkiye’yi Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Genel beraber birlik içinde yönetiyorlar. Bu konutları yapacağız, bugüne kadar ömründe konutu olmayan vatandaşlarımızı ev sahibi yapacağız" dedi.

Haber Merkezi