Cumhuriyet coşkusu İlimizde de yaşanmaya devam ediliyor. Türk Kadınları Kültür Derneği Isparta Şube Başkanı Serap Özkahraman Cumhuriyetimizin 100. yılı nedeniyle bir etkinlik düzenledi.

Antalya karayolu üzerindeki piknik alanındaki Ateşgül restaurantta yemekli olarak düzenlenen etkinlikte coşkulu ve eğlenceli bir gün yaşandı. Çok sayıda kadının  eşleriyle birlikte katıldığı etkinlikte günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapan Dernek  başkanı Serap Özkahraman, "Cumhuriyeti bizlere armağan eden Mustafa Kemal Atatürk 'ü sonsuz saygı ve minnetle anarken aynı zamanda geleceğe olan inancımızı da biz TÜRK kadınları olarak yürekten ifade etmek istiyoruz. Cumhuriyetimizin Temel ilkeleri olan Laiklik, Demokrasi, Hukukun üstünlüğü ve İnsan hakları milletimizin varlığının teminatıdır" diyerek etkinliğe katılan tüm kadınlara teşekkür etti.

Yemek sonrası ellerinde bayraklarla Cumhuriyet coşkusunu hep birlikte yaşayan davetliler  müzik eşliğinde unutulmaz bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

İl Genel Meclisi Başkan ve üyelerinden Başdeğirmen’e ziyaret İl Genel Meclisi Başkan ve üyelerinden Başdeğirmen’e ziyaret