Sağladığı uzun menzil ve üstün özellikleriyle dikkat çeken bu elektrikli otomobil, hem fiyatıyla hem de performansıyla beklentilere yanıt veriyor.

13 GÜNLÜK ŞARJ İHTİYACINI KARŞILIYOR

Skywell ET5 LR, D Segmentinde yer almasının yanı sıra 642 km'lik uzun menziliyle rakiplerinden ayrılıyor. Bu, günlük ortalama 45-50 km kullanımı olan bir kişi için 13 gün boyunca şarj ihtiyacını karşılayacak bir menzil sunuyor. Ayrıca, iyi çalışan enerji geri kazanımı sayesinde bu süre daha da uzatılabiliyor.

Tedavi Görmek İçin Geldiği Isparta'da 3570 Dolarını Kaybetti Tedavi Görmek İçin Geldiği Isparta'da 3570 Dolarını Kaybetti

GENİŞ İÇ HACMİNE SAHİP

Aracın geniş iç hacmi, D sınıfında olmasının avantajlarından biri olarak öne çıkıyor. 5 kişinin rahatlıkla seyahat etmesine olanak tanıyan araç, diz, baş ve omuz mesafeleri konusunda sorunsuz bir deneyim sunuyor. Panoramik açılır tavan da aracın içinde ferahlık hissini artırıyor.

Skywell ET5 LR, yüksek kaliteli malzemelerin kullanımı ve geniş donanım seviyesi ile konfor konusunda iddialı. Elektronik detayların sayısı fazla olup, kullanımı oldukça kolay. Elektrikli araç olmasının getirdiği performans avantajıyla özellikle ilk hızlanma anlarında etkileyici bir performans sergiliyor.

SKYWELL ET5 LR TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Teknik özelliklere baktığımızda, 204 HP güce sahip olan araç, 320 Nm tork üretebiliyor ve 0-100 km/s hızlanmasını 7.9 saniyede gerçekleştiriyor. Uzunluğu 4720 mm, dingil mesafesi 2800 mm olan Skywell ET5 LR, 467-1141 lt arasında değişen geniş bir bagaj hacmi sunuyor.

SKYWELL ET5 LR NE KADAR?

Türkiye piyasasına yeni giriş yapan Skywell ET5 LR'nin satış fiyatı ise merak konusu oldu. Araç, muadillerine kıyasla daha uygun fiyatla satışa sunuluyor. Skywell ET5 LR SUV model otomobil, 1 milyon 655 bin TL satış fiyatıyla rakiplerine meydan okuyor.