‘Gençlerimiz bizim geleceğimiz’ diyen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, gençlerin hayatlarını kolaylaştırmak için belediye olarak tüm imkanların seferber edildiğini söyledi. 

Bim İndirim Günleri Yarın Başlıyor Bim İndirim Günleri Yarın Başlıyor

Gençlik alanında yaptıkları çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e bilgiler veren AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Talha Güler, “Isparta’mızın daha güzel bir yer olması adına AK Parti Isparta Gençlik Kolları olarak da yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Sizlerde Isparta’da gençlik alanında yapmış olduğunuz çalışmalar hakkında bilgiler verdiniz. Bu anlamda vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Seçimlere giderken, gençliğin ortaya koymuş olduğu bütün düşünceyi sizlerle paylaşmış olduk. İnşallah 2023’te Cumhurbaşkanımızın da ifadesiyle rekor oyla iktidara geleceğimizi bir kez daha birbirimizle paylaşmış olduk” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen “Bütün gençler bizim geleceğimiz. Tüm çalışmalarımızı gençlerimize göre ayarlıyoruz. Hedeflerimizi sizlerin gelecekte çok daha güzel işler yapabilmesi ve ülkemize çok daha faydalı olabilmeniz için yapıyoruz. Gençlik deyince ileride yapılabilecek her türlü hizmetin, ülkemize sağlanacak her türlü faydalı girişimin en önemli unsuru gençlerimiz. Zaman içerisinde tecrübelerinizi artırarak, eğitimlerinizi tamamlayarak, ailelerinizi kurarak, hayırlı evlatlar yetiştirerek sizlerde kendi fikir ve düşüncelerinizde ülkemizi bir adım daha ileriye götürmek için mücadele veriyorsunuz. Sayın Cumhurbaşkanımızın gençliğe verdiği önem bizler için de çok önemli. Sayın Cumhurbaşkanımız her konuşmasında her talimatında gençlerle alakalı bizlere sürekli yönlendirme ve çalışma anlamında talimatlar veriyor. Bizde Sayın Cumhurbaşkanımızın bize gösterdiği yolda devam ediyoruz. Amacımız öncelikle hiçbir siyasi düşünce olmadan ülkemizin en üst seviyeye gelmesi ve dünyanın en güçlü ülkelerinden bir tanesi olması. Bizlerde bugün AK Parti çatısı altında davamızı takip ediyoruz. Davamız milletimizdir, bayrağımızdır, devletimizdir, toprağımızdır, ezanımızdır, her şeyimizdir. Bu düşüncelerle bizde ülkemizi ekip olarak en iyi yere taşımak için yola çıktık. Sizler bizim yol arkadaşlarımızsınız. Beraber bu ülkeyi çok daha iyi yere götürebilmek için el birliği, güç birliği yaparak bu yolda yürüyoruz. Bu yolda yürürken mutlaka çakıl olacak, çukur olacak, bazı engeller olacak, çelme takanlar olacak ancak yılmayacağız, ülkemizi en önemli en güçlü ülkesi haline getirerek Allah’ın izniyle amacımıza ulaşacağız. Sizlerin vermiş olduğu bu desteklere çalışmalara emeklere çok teşekkür ediyorum. Bizlere düşen ne varsa biz her zaman gençlerimizin yanındayız. Gençlerimizle bizlerde sonuna kadar yürümek istiyoruz. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum, yürüdüğünüz yolda da kolaylıklar diliyorum, Rabbim yolunuzu açık eylesin” görüşlerinde bulundu.