Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Geleceğin Şehri Isparta için vatandaşlarla bir araya geliyor, onların talep ve önerilerini alıyor, yapılması gerekenlerle ilgili karşılıklı istişarelerde bulunuyor. Başkan Başdeğirmen, Davraz Mahallesi Mahalle Meclisi Buluşmasında da vatandaşların taleplerini yerinde dinledi. Mahalleye gelişinde Başkan Başdeğirmen, çocukların ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Davraz Spor Futbol Kulübü oyuncuları da Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e büyük ilgi gösterirken, yanlarına giden Başkan Başdeğirmen, onlarla sohbet etti.

Davraz Mahallesi Muhtarı Coşkun Kunt, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in göreve gelmesinin ardından mahallelerine muhtarlık binası yapıldığını, Davraz Kapalı Pazaryerinin üstünün yeniden kapatılması için başlatılan çalışmaların devam ettiğini, gençlik merkezi ve 2 semt sahası inşa edildiğini belirterek, “Yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun” dedi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, mahalleleri ziyaret ettiklerini bu ziyaretlerde vatandaşlarla iç içe bir sohbet gerçekleştirdiklerini, talep ve önerileri dinlediklerini söyledi.

Davraz Mahallesi sakinleri tek tek söz alarak Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e talep ve önerilerini dile getirdi. Bir vatandaş, 3928 sokakta kuruyan ağacın olukları doldurduğunu belirtirken, Başkan Başdeğirmen, konuyla ilgilenilmesi talimatını verdi.

Isparta Belediyesi’nin gelir düzeyi şartları uygun olan hanelere verdiği ücretsiz doğalgaz tesisatı hizmetinden yararlanan vatandaşlar, “Çok memnun olduk. Allah razı olsun. Teşekkür ederiz” dediler.

Vatandaşlar, Başkan Başdeğirmen’in verdiği hizmetlerden memnun olduklarını belirterek, “Gelecek dönem inşallah yine beraber oluruz. Mahallemize ilginizden dolayı teşekkür ederiz” derken Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, mahallede bulunan bir sitenin içme suyu problemiyle ilgili gelen taleple ilgilenilmesi talimatını verdi.

Mahalle sakinleri sosyal tesis ve spor yapabilecekleri alanlar istediklerini belirtirken, Başkan Başdeğirmen, “Programımızda var. Yeri de çok güzel. Orada hem sosyal tesis hem de spor yapabileceğiniz bir alan olacak. 2024 yılı bizim için en güzel yıllardan birisi olacak inşallah” şeklinde konuştu.

Programın sonunda Davraz Mahallesi Muhtarı Coşkun Kunt ve beraberindeki çocuklar mahallelerine vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Başkan Başdeğirmen’e çiçek ile plaket takdim etti.

Altın İthalatının Serbest Bırakılması Gündemde Altın İthalatının Serbest Bırakılması Gündemde