Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın en önemli seçim vaatlerinden birisi olan asfalt çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Bu kapsamda “Dinarımızı Modern Yollarla Donatacağız” projesi doğrultusunda bugüne kadar toplam 93 bin metrekare sıcak asfalt serimi, 63 bin metrekare de kilit taş döşemesi yapıldı.
Yol çalışmaları hakkında açıklamada bulunan Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, öncelikli ihtiyaçlar doğrultusunda her alanda çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini söyledi.
Cadde ve sokaklarda asfalt serimi ve kilit parke döşeme çalışmalarının altyapı ile birlikte devam ettiğine vurgu yapan Başkan Sarı, şöyle konuştu; “Cadde ve sokaklarımızda önce altyapı çalışmalarını ve sanat yapılarını bitiriyoruz. Bununla birlikte ihtiyaç olan genişletme çalışmalarını da tamamlıyoruz. Ondan sonra asfalt serim ve kilit parke döşeme işini yapıyoruz. Bu kapsamda 2020 yılında 85 bin metrekare asfalt, 38 bin metrekare de kilit parke döşemesi yaptık. Aynı şekilde 2021 yılında yol çalışmalarımız devam etti ve 8 bin metrekare asfalt 25 bin metrekare kilit parke döşemesi yaptık. Ve ihtiyaç olan yerlerde de alternatif yeni yollar açtık. Yol medeniyettir, halkımızı bundan mahrum bırakamayız.”
Dinar’ın daha modern ve daha konforlu yollara kavuştuğunu ifade eden Başkan Sarı; “Pandemi süreci olmasına rağmen hizmetlerimiz hiç aksamadan devam etti.   Mahalle bazlı çalışmalarımıza önem verdik. Mahalle toplantıları düzenledik ve halkımızın sorunlarını, istek ve taleplerini yerinde dinledik. Ve halkımızın isteği doğrultusunda sadece yol değil her alanda halkımıza hizmet ettik. Tabi bütün bunlar bir ekip çalışmasının sonucunda oldu. Dediğim gibi pandemi sürecine rağmen biz bu hizmetleri halkımıza sunduk. Buradan alın teriyle, emeğiyle çalışan tüm belediye personelimize çok teşekkür ediyorum. Aynı şekilde hizmetlerin sunumunda her zaman destek olan Milletvekilimiz Ali Özkaya’ya çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.   

Yalvaç heyetinden Başkan Başdeğirmen’e ziyaret Yalvaç heyetinden Başkan Başdeğirmen’e ziyaret