Düzenlenen etkinliğe; AK Parti İlçe Başkanı İdris Er, MHP İlçe Başkan v. Adnan Güzeldal, Afyon Kocatepe Üniversitesi Dinar Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Cemal Hakan Dikmen, Türkiye Harp Malulü Gazi, Şehit, Dul ve Yetimleri Afyonkarahisar Dinar Temsilcisi Hasan Ceylan, Merkez Mahalle Muhtarlar Başkanı Mehmet Gürpınar, üniversite Öğretmenleri ve üniversiteli öğrencilerimiz ile birlikte katıldık. 
Üniversite öğrencilerinin Dinar’ın sosyal ve kültürel hayatına büyük katkı sağladığına dikkat çeken Belediye Başkanı Nihat Sarı; “Günümüzde üniversite öğrencilerimiz yaşadıkları bölgeden çeşitli il ve ilçelere eğitim görmek için gitmektedirler. Dolayısıyla geldikleri il ve ilçelerde çeşitli kültür ve yöresel farklılıklar ile karşılaşmaktadırlar. Yaşanan farklılıkları benimsemek amacıyla 17 Kasım dünya öğrenciler gününde çeşitli organizasyonlar düzenlenmektedir.
Bizlerde belediye olarak ilçemizde bir ilki gerçekleştirerek 17 Kasım dünya öğrenciler gününe özel bu güzel etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. 
Bu etkinlikte ki amacımız ilçemize eğitim görmek için çeşitli bölgelerden gelen öğrencilerimizin kaynaşmasını sağlamak ve yaşadıkları ilçenin kültürü hakkında bilgi sahibi olmasını sağlamaktır. İnşallah belediye olarak bu etkinliğimizi geleneksel hale getireceğiz. 
Bu duygu ve düşüncelerle 17 Kasım öğrenciler gününe özel düzenlediğimiz etkinliğimize katılan değerli protokolümüze ve geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Konuşmalar sonrasında Dinar Meslek Yüksek Okulunda okuyan üniversite öğrencileri yerel sanatçılar tarafından söylenen oyun havaları ile doyasıya eğlendiler.

Türkiye'de Konut Piyasasında Düşüş Trendi Devam Ediyor Türkiye'de Konut Piyasasında Düşüş Trendi Devam Ediyor