Günümüzde yapılan binalarla birlikte dış cephe cam temizliği git gide önem kazanmaktadır. Estetik ve görüntü hoşluğu sebebiyle birçok kişi dış cepheyi camlı yapmayı tercih etmektedir. Dış cephe cam temizliği ne kadar basit görünse de aslında görüldüğü kadar kolay değildir. 

Yağmur, kar, kötü hava koşulları, egzoz dumanı gibi hava kirliliği sebepleriyle dış cephe camları oldukça hızlı kirlenmektedir. Bu sebeple sık sık temizlenmesi gerekmektedir. Birçok insan özellikle bina yüksekse dış cephe cam temizliğini yapmak konusunda tereddütler yaşar. Bu sebeple genel olarak profesyonellerle çalışma eğilimindedirler. 

Trafik sigortasında zam hesabı değişti Trafik sigortasında zam hesabı değişti

Trend Hizmet dış cephe temizliği hizmeti aşl

Dış Cephe Cam Temizliği Yapılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

- İlk olarak dış cephe cam temizliği alanında güvenilir bir uzmanla çalıştığınızdan emin olmalısınız. 

- Özellikle bina yüksekse alınacak güvenlik tedbirlerine oldukça dikkat edilmesi gerekir. Gerekli güvenlik ekipmanlarının kontrol edilmesi fayda sağlayacaktır. Bazen vinç bazen de dağcılık halatıyla bu işlem yapılabilmektedir.

- Kullanılacak malzeme seçimi de dış cephe cam temizliğinde büyük önem taşır. Temizlenecek alanın büyüklüğüne göre gerekli ve yeterli malzeme seçmek önemlidir.

- Seçilen malzemenin kaliteli olması gerekir. Fazla asitli temizlik malzemesi kullanmak camlara zarar verebilir. Bunun yanı sıra kaliteli malzeme kullanılarak yapılan temizlik memnuniyet konusunda da bir artı sağlayacaktır.

- Temizlik yapılacak günün hava şartlarını bilmek gerekir.

Dış Cephe Cam Temizliği Fiyatları Nedir?

Belli bir standart dış cephe cam temizliği fiyatı yoktur. Ücret, temizlenecek alanın metrekaresine göre hesaplanır. Aynı zamanda kullanılacak olan ekipman fiyatları da toplam ücrete eklenebilir.