Kalıcı ya da geçici olarak cilt üzerine renkli pigmentler kullanılarak yapılan görsellere dövme denir. Farklı nedenlere bağlı olarak kalıcı olan dövmelerin yok edilmesine dövme sildirme işlemleri denip günümüz teknolojisine bağlı olarak lazer kullanılmasıyla gerçekleşir. Dövme sildirme acısız ve kısa süreli bir işlem olup doğru tekniklerle yapılması halinde son derece kalıcı ve güvenli uygulamalardır.

Dövme Sildirme Nasıl yapılır?

Geçmiş dönemlerde cerrahi bir şekilde uygulanan dövme sildirme işlemleri günümüzde lazer ışınlarının kullanılmasıyla yapılır. Deri üzerindeki renk pigmentlerine etki eden ışınlar cilt üzerindeki görseli kolaylıkla silmeye fayda sağlar. Lazer cihazlarından çıkan ışınlar dövme üzerinde yer alan boya maddelerini parçalayarak yok edilmesini sağlar.

Dövme Sildirme Yöntemleri Nelerdir?

Dövme sildirme yöntemleri teknolojiye bağlı olarak kimyasal peeling ve lazer cihazlarıyla tercih edilen uygulamalardır. Yöntemlerden kimyasal peeling uygulaması sırasında iz kalması olası olmasından dolayı en güvenilir yöntem lazer uygulamalarıdır. Doğru ışınların gönderilmesi sayesinde kısa sürede cilt üzerindeki dövme tabakasından kurtulmak mümkün olup herhangi bir etkisi bulunmamaktadır.

Dövme Sildirme Fiyatları 2021

Dövme sildirme işlemleri genellikle lazerle yapılıyor olsa da farklı tekniklerin kullanılması bazı durumlarda söz konusu olabilir. Bu nedenle mutlaka süreç hakkında öncesinde bilgi alınması önem taşır. Dövme sildirme fiyatları kişilere göre değişkenlik gösterir. Dövmelerin boyutları ve uygulanacak işlemler herkes üzerinde farklı olacağından dolayı maliyetlerde farklılık yaratacaktır. İşlem öncesinde randevu alarak uzman kişilerden bilgi alınması bu nedenle oldukça önemlidir.

Kılcal Damar Tedavisi Uygulanır?

Cilde yakın bölümdeki damarların belirginleşerek kötü bir görünüm oluşturmasına kılcal damarlar denir. Kılcal damar tedavisi sağlık açısından bir risk oluşturmadığı takdirde uygulanan lazer yöntemleriyle gerçekleştirilir. Ağrı ve acı hissi duyulmadan uygulanan bir yöntem olup son derece başarılı sonuçlar alınarak kılcal damarlar yok edilebilir.

Kılcal Damar Tedavisi Fiyatları

Kılcal damarlara uygulanacak yöntemler ve kılcal damarların durumu süreci belirleyeceği gibi fiyatlarında netlik kazanmasını sağlayan etkenlerdir. Bu nedenle mutlaka muayene olunarak süreci yöneten uzman kişiden bilgi alınmalıdır. Fiyatlar ve tedavi süreci hastanın durumuna göre belirlenir.

Kılcal Damar Tedavisi Ne İşe Yarar?

Kadınlarda ve erkeklerde kılcal damarların görüntüsü rahatsız edici olup tedavi gerektiren oluşumlardır. Bu tedaviler kılcal damarların yok edilmesini sağlayarak rahatsız olunan görüntünün oluşumunu engeller. Kadınlarda daha fazla görülen estetik kaygı oluşturan kılcal damarlar lazer yöntemleriyle kolay bir şekilde giderilebilir.

Yolcu360, Yılın Parlayan Araç Kiralama Ofislerini Seçti ve “Bizim Yıldızımız”' Ödüllerini Sahiplerine Ulaştırdı! Yolcu360, Yılın Parlayan Araç Kiralama Ofislerini Seçti ve “Bizim Yıldızımız”' Ödüllerini Sahiplerine Ulaştırdı!

Ben Aldırma Nasıl Uygulanır?

Ben aldırma işlemleri plastik cerrahlar tarafında dondurma, kesme, yakma ve lazer gibi teknikler kullanılarak yapılır. Hastanın durumuna göre değişkenlik göstermesinden dolayı mutlaka muayene olunarak benlerin kontrolleri sağlanmalıdır. En uygun yöntem belirlenmesi halinde acısız bir şekilde başarılı sonuçlar alınabilen bir uygulamayla benler yok edilebilir.

Ben Aldırma Tedavisi Hangi Mevsimde Yapılır?

Plastik cerrahlar tarafından en uygun yöntem seçilerek yapılan ben aldırma operasyonları sonrasında direk güneş ışınlarından korunma sağlanmalıdır. Her mevsim yaptırılabilen bir operasyon olmasının yanı sıra güneş ışınlarından korunma sağlanması ve lazer etkilerinin direk kendini gösterebilmesi için kış mevsimi en uygun işlem yaptırılabilecek olan mevsim olarak önerilir.

Ben Aldırma Tedavisi Fiyatları 2021

Ben aldırma işlemleri birçok farklı teknikle yapılırken muayene olunup benlerin cinsinin öğrenilmesi önem taşır. Ben aldırma fiyatları farklı etkenlere bağlı olarak kişilere özel bir şekilde belirlenir. Uygulamayı yapacak kişinin uzmanlık alanı, tedavinin yapılacağı merkez, kişilere uygulanacak teknikler, benlerin sayıları gibi etkenler maliyetler üzerinde etkili olur. Bu nedenlerden dolayı mutlaka muayene aşamasında detaylı süreç hakkında bilgi alınmalıdır.