Boykota tekel bayileri de katıldı: O sigaraları satmayacaklar Boykota tekel bayileri de katıldı: O sigaraları satmayacaklar

Sağlık sektörünün en önemli merkezlerinden olan eczanelerin, merkezi yerde ve görünür tabelası olmalıdır. Eczane tabela yerleştirmesi bizim işimizdir.

Eczane tabela olmadan görülmesi ve fark edilmesi zor bir pozisyona düşer. Tabelacılık sektöründe uzun yıllar hizmet vermiş olan firmamız sizlere bu konuda yardımcı olmaktadır. Firmanıza ait reklam tabelası nereye konulmalıdır? Büyüklüğü nasıl olmalıdır? Şekli nasıl olmalıdır? Bütün bunlar iş alanında önemli yer tutan konulardır. Yılların verdiği tecrübe ile sizin bu ihtiyaçlarınızı fazlasıyla gideriyoruz.

Sade tabela, ışıklı tabela, neon tabela gibi bütün eczane tabelalarını kullanışlı olarak tapıyoruz. Ayrıca yaptığımız tabelaların nereye nasıl monte edilmesi konusunda da müşterilerimize yardımcı oluyoruz.

Eczane Logoları Nasıl Yapılır?

Eczanelerin standart logoları vardır. Bu geleneksel olarak eczacılar odasının ve resmi kurum ve kuruluşların onayladıkları bir logodur. Eczane e logo uygulaması uzun yıllar öncesinden uygulanmaya başlanmıştır. Eczaneniz ile ilgili e logo tarafımızdan kısa sürede yapılmaktadır.

Eğer eczanenizin ve satışını yaptığınız diğer sağlık ürünlerinin fark edilir olmasını isterseniz mutlaka bizimle görüşün. Sizlere uygun bir tasarım için profesyonel ekibimiz her türlü seçeneği sunacaktır.

Eczanelerde Kullanılacak Tabela Çeşitleri

Genel olarak konu ele alındığında bazı ölçüler standartlar ile belirlenmiştir. Eczanelerin görünürlüğü dışında rekabet ortamları da belirli yasalarla düzenlenmiştir. Eczanelerin camlarında veya dışa doğru uzak mesafeden görülecek, eczane e tabela yapılmalıdır.

Otomatik veya manuel ışıklı olarak yaptığımız e tabelalar sayesinde işletmeniz daha farklı görünecektir. Özellikle güneşin erken battığı kış akşamlarında ışıklı tabelalar hem sizin hem de müşterileriniz için büyük önem taşır.  Eczanelerde sunulan hizmet, kamusal bir hizmettir. Bu yüzden gece gündüz her zaman ihtiyaç duyulmaktadır. Sizde eczanenizin bu anlamda daha iyi fark edilmesini isterseniz, mutlaka bizi arayın.

Eczanelerde Kullanılan Tabelalar Neye Göre Yapılır?

Eczane sektöründe faaliyet gösteren bütün firmalar belirli standartlara göre çalışırlar. Bu çalışma usulleri kanun ve yönetmeliklerle belirlenmiştir. Eczane led tabela yapılması da buna bağlıdır. Nasıl yapılacağı, ölçüleri ve ışıkları belirtilmiştir.

Bu konuyla ilgili olarak işletmemiz, her türlü resmi bilgiye sahiptir. Firmamız tarafından yapılan tabelalarınız bütün kanuni yönetmeliklere uygun olarak yapılır. Led tabelalar yapılırken sadece led ışık e logosunu çevrelemelidir. Ayrıca elektrik kesintisi gibi olumsuz durumlarda da yanmalıdır.

Nöbetçi Eczaneler Nasıl Görülmelidir?

Tabela ve reklam sektöründe en önemli hizmetlerden birisi de önemli dönemlerde firmaya uygun hizmeti sağlamaktır. Bilindiği üzere mesaisi bittikten sonra sadece nöbetçi eczaneler hizmet sunarlar. Acil ihtiyaç halinde lazım olan ilaçlarınızı bu eczanelerden temin edersiniz.

Firma olarak siz değerli eczane sahiplerine, en belirgin nöbetçi eczane tabelası bizim tarafımızdan yapılır. Yine yapılma esas ve usulleri standartlarla belirlenmiş olan nöbetçi eczane tabelalarınız itina ile yapılır. Özellikle hava karardıktan sonra fark edilir olması için canlı ve kırmızı ışıklarla oluşturulan tabelalarımız kullanışlıdır. Firma olarak tabela haricinde ışıklı yazı ve kapı önü dubası da yapmaktayız.

Eczaneler İçin Işıklı Yazı Tabelası

Kanunlar gereğince bütün eczanelerin o gün ve geceye ait nöbet tutacak olanları ilan etmesi gerekir. Bunun içinde hem camekan veya vitrinlerinde, gerektiğinde ise ayrı bir pano ile ilan ederler. Firmamızın sizlere sunduğu örnekleri ve tasarımları mutlaka inceleyiniz.

Hazırlamış olduğumuz, nöbetçi eczane panosu hem kullanışlı hem de belirgin şekillerdedir. İsim yanında adres ve telefon bilgileri yer almaktadır. Fazla yer kaplamadığı için sizin alanınızı daraltmaz. Işıklı yürüyen pano tarzında yaptıklarımız ise peşi sıra bütün nöbetçi eczaneleri tek bir panoda toplar.