2023- 2024  futbol sezonunda TFF 2. Lig kırmızı gurupta mücadele verecek olan Isparta 32spor  dış transferde ilk imzayı Göztepe’den Efecan Saçıkara’ya attırdı.

19 yaşındaki genç orta saha futbolcusu Efecan ilimize geldi hem başkan Gültekin Özdemir hem de transfer komitesi üyeleriyle görüştükten sonra anlaşma sağlandı ve transfer gerçekleşti.

Isparta 32 sporlu yöneticiler genç futbolcuyla anlaşmaktan memnun olduklarını ifade ettiler.

Diğer yandan geçen sezon başarılı maçlar çıkaran  Cemal Kızılateş’le yeniden anlaşmaya varılması spor kamuoyunda memnuniyet yarattı. 

8-9 TEMMUZ’DA

GENÇLER DENENECEK.

Öte yandan Isparta 32 spor için gecesini gündüzüne katan teknik direktör Hakan Hayati Karaca transferde işleri,  ince  eleyip sık dokuduklarını ifade ederek, 8-9 Temmuz 2023 tarihlerinde daha önceden belirlenen genç isimlerin deneneceğini ve faydalı olacak gençlerle yola devam edeceklerini belirtti. 

Transfer mevsiminde rakamların çok yüksek olduğunu ifade eden Karaca,  Isparta 32 sporun gurubunda 3 ya da 4 takımın transferde  yoğun çalışmalar yaptığını diğer kulüplerin ise işi zamana yaydıklarını ve büyük  bütçe planlaması yaptıklarını kaydetti.

KALECİ  TRANSFERİNDE

Tarım Müdürlüğünden Karalekeye karşı önemli duyuru Tarım Müdürlüğünden Karalekeye karşı önemli duyuru

ACELECİ DAVRANILMIYOR  

Kaleci transferinde aceleci olmadıklarını ve kaliteli bir isimle anlaşma yapmak istediklerini ifade eden Hakan Hayati Karaca,  genç-koşan-mücadeleyi 90 dakika bırakmayan bir takım kurmak için  uğraş verdiklerini belirtti.

Bilindiği üzere,  1. Etap kampı Isparta’mızın  2.635 rakımlı  oksijen deposu Davraz’daki  tesislerde 10 Temmuz’da  gerçekleştirilecek, 2. Etap kampı ise Afyon’da 22-28 Temmuz 2023 tarihlerinde  yapılacak.

SEDAT CİCAN