İl Daire Müdürleri ve Birim Müdürlerinin sunumları ile aktif ve verimli geçen birleşimler sonucunda Eğirdir için önemli kararlar alındı.  Isparta Çevre,  Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünün,  yerel yönetimler, iklim değişikliği ve sıfır atık birimleri yazıları gereği Eğirdir Belediyesinde  İklim değişikliği ve Sıfır atık birimlerinin kurulmasına karar verildi.

İklim Değişikliği Birimi Destek Hizmetleri Müdürlüğüne, Sıfır Atık Birimi ise Zabıta Müdürlüğüne bağlandı.

Altın ve Döviz Piyasasında İlginç Gelişmeler Oluyor Altın ve Döviz Piyasasında İlginç Gelişmeler Oluyor

Eğirdir Belediyesi'nin  2022 yılında uygulayacağı gelir tarifesi, su, mezbeha, otobüs, imar harçları, belediye gelirleri, belediye iş makineleri ve araçları tarifeleri belirlendi.

Sokak isimlerinde güncelleme yapıldı. Eğirdir'li merhum Vali Hüseyin Avni Coş'un ismi Yeni Mahalle Gökkuşağı sokağa   verilerek ismi yaşatılacak.

Mülkiyeti Eğirdir Belediyesi'ne ait 44 Ada 21 numaralı parselde yurt yapılması amacıyla Gençlik Spor Bakanlığına daha önce tahsis edilen imar planı değişikliği yapıldı.

Doğalgaz 11.11.2021 tarihli Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Doğalgaz Piyasası daire Başkanlığı tarafından yazı gereği 4646 Sayılı Doğalgaz piyasası kanununun 4. maddesinin 4. fıkrasının (g) bendi ve doğalgaz piyasası dağıtım ve müşteri hizmetleri yönetmeliğinin 70. maddesi uyarınca enerji piyasası düzenleme kurumu nezdinde taahhüt edilmesine karar verildi. Eğirdir Belediyesi tarafından dağıtım şebekesi yapım çalışmaları kapsamında İmar ve Alt Yapı Bilgi Sistemlerinden dağıtım şirketinin faydalanmasına, dağıtım şebekesi yapımı ve dağıtım yapımı faaliyetlerinde gerekli işbirliğinin yapılmasına tam destek verilmesine karar verildi.

Mecliste görüşülen diğer konular komisyonlara sevk edilerek Aralık ayı meclis toplantısı sona erdi.

Torosgaz Isparta - Burdur Doğalgaz dağıtım A.Ş.'nin dağıtım Bölgesine Belediyemizin dahil edilmesine oybirliği ile  karar verildi.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Belediye Meclisi Üyelerine ve Daire Müdürlerine emeklerinden dolayı teşekkür ederek 'Kazma vurulacak 2022'de DOĞALGAZ'ı Eğirdir'e kazandıracağız.' dedi.

Gündemdeki diğer maddelerin görüşülmesinin ardından Eğirdir Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısı sona erdi.