Turizm dünyasının katıldığı EMİTT Fuarına katılacak olan Eğirdir Belediyesi, 60 ülkeye ve 4 bin 500 katılımcıya tanıtılacak.

Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz'ın makam odasında bir araya gelen Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Tarım İlçe Müdürü Uğur Turgut, İşadamı Mustafa Hobanoğlu, Asya Meyve Suyu Fabrikası Genel Müdürü Ali Hürriyetoğlu, Gülbudak Tarım ve Soğuk Hava Deposu Koordinatörü Hasan İnce ve turizmciler birlikte oldu

Toplantıda EMİTT Fuarında Eğirdir’in tanıtımı adına neler yapılabileceği hususları görüşüldü. 9-12 Şubat 2012 tarihleri arasında TÜYAP Büyükçekmece İstanbul’da düzenlenecek fuarda Eğirdir’in turizm ve tarım yönünden önemli bir tanıtımı sağlanmış olacak. Eğirdir elma konusunda iddialı bir tanıtım için çalışmalarını tamamlarken, turizm ve kültürel değerleri bakımında da çalışmalar devam ediyor.

Merkezi Isparta’da bulunan Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) tarafından yerleri temin edilen EMİTT Fuarı’nda her yıl olduğu gibi Eğirdir Belediyesi standında ziyaretçilere elma ve elma suyu ikramı yapılacak.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, EMİTT Fuarı’na aralıksız olarak her yıl iştirak ettiklerini belirterek bu yıl da Eğirdir’in tanıtımı için gerekli hazırlıkların yapılmakta olduğunu ifade etti.