Eğirdir'de İkamet eden 32 yaşındaki 2 çocuk babası Kamil Fıratoğlu, 7 aydır İşsiz olduğunu ve evine bakamadığım söyledi. Durumlarıyla ilgili Vali Memduh Oğuz'a mektup yazarak, yüz yüze görüştüğünü belirten Fıratoğlu, söz verilmesine rağmen cevap alamadığını iddia etti. Eğirdir Kaymakamlığının kendisine iş sözü verdiğini belirten Fıratoğlu, "Eğirdir* Kaymakanlığı'na başvuru
 
yaptım. Sana iş bulalım dediler. Görüşmeler sonunda seyyar araba ile gıda maddesi satmaya karar verdim. Kaymakanhk benim için bir seyyar arabası hazırlattı. Bende borca girerek başka illerden malzeme sipariş ettim. Daha sonra bana satış için izin vermediler. Kaymakamlık ile Belediye karar noktasında topu birbirlerine atıyorlar" iddiasında bulundu.

ONLARA İZİN VAR BANA YOK
 
İlçede çok sayıda seyyar satıcının çalıştığını ifade eden Fıratoğlu, şunları söyledi: Onlar nasıl satıyor diyorum, izinleri var diyorlar. Bende İzin alayım djyorum ama vermiyorlar. Evimizde eşyaya dair hiçbir şey yok. 2 çocuğumda bronşit hastası. Buhar makinesi almam gerekiyor ama bırakın makineyi Haçlarım alacak durumum yok. Bana bir iş bulunmasını istiyorum. Hayırseverlerinde yardımlarını bekliyorum."