Isparta’da işyerine ilginç saldırı Isparta’da işyerine ilginç saldırı

Eğirdir Miskinler yokuşunda bugün meydana gelen olayda, yokuşta seyir halinde olan bir zift yüklü tır devrildi. Kazanın ardından yola dökülen ziftler, arkadan gelen araçların kaymasına neden oldu, trafikte büyük bir tehlike oluşturdu.

Kaza, Eğirdir Miskinler Yokuşu'nda Dağ Komando okulunun hemen yanındaki virajda  gerçekleşti. Eğirdir istikametinden Isparta istikametine doğru giden tır Miskinler rampasından çıkarken  belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak yokuşta devrildi. Tırın devrilmesi sonucu, zift yükü yola döküldü ve yol yüzeyi zift tabakasıyla kaplandı.

Ziftli eğimli yoldan inmeye çalışan diğer araçlar, zeminin kayganlığı nedeniyle kontrolü kaybetmeye başladı. Neyse ki, kazada yaralanan olmazken, trafikteki araçlar zor anlar yaşadı. An itibariyle Eğirdir istikametinde trafik durdu.

Olay yerine hemen polis ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Trafik akışını yeniden düzenlemek ve yolu temizlemek için çalışmalar başlatıldı. Kazanın neden olduğu trafik sıkışıklığı nedeniyle sürücülere dikkatli olmaları ve güzergahlarını değiştirmeleri tavsiye ediliyor.