Çizgiromandan vizyona uyarlanan süperkahraman filmleri genelde başarılı olmayıp çizgiromanlarda imrenilerek okunulan kahramanın karizmasının çizilmesine dahi sebep olabiliyor.

Vizyona girmeden önce Dark Night için de derin şüpheler olmasına rağmen film bir şaheser oldu çıktı. Heath Ledger'ın muhteşem oyunculuğu ve filmden sonra vefat edişi gerçekten üzüntü verici olmasına rağmen, imdb.com'daki sıralamada 110.000'den fazla kişinin oylamasıyla yıllardır yerini kaptırmayan Godfather'ın tahtını elinden aldı ve birinciliğe oturdu. Böyle bir filmin başarısından sonra elbetteki ona dayalı ürünler gelmesi çok doğaldı ve gecikmeden Nokia'dan cevap geldi.

Nokia'nın 6205 modeli üzerinde tasarlanan Dark Night imajı gizemli siyah bir renk ve "The Dark Knight" sembolünün yanısıra telefonun hafızasına eklenen duvar kağıtları, ses tonları, filmden uyarlanan animasyonlu ekran koruyucular ve filmin tam fragmanıyla Batman'in telefonda yaşaması sağlanıyor.

6205 modelinin 1.3 megapiksel flaşlı kamerası, 4 GB'a kadar genişletebilen microSD yuvası ve bir çok orjinal özelliğiyle 69.99 dolara satılıyor.


PcWorld