Isparta’da 30 Ocak Salı günü iki eğlence mekanı önünde yaşanan olaylarla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü basın açıklaması yayınladı. Söz konusu olaylarda yakalanan 6 şahıstan 3’ünün serbest bırakıldığı, 2’sinin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı, 1 kişinin ise tutuklandığı bildirildi.

Yapılan açıklamada, “30.01.2024 günü saat 03.15 sıralarında ilimizde bulunan iki eğlence mekânı önünde meydana gelen olaylarda A.E ayağından ateşli silahla yaralanmış, her iki eğlence mekânında ve bir ticari takside maddi zarar meydana gelmiş, E.A.T isimli şahıs darp sonucu yaralanmıştır.

Isparta İçin Meteoroloji'den Uyarı Geldi Isparta İçin Meteoroloji'den Uyarı Geldi

 Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalar neticesinde olayla ilgili 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir. Eğlence mekânları önünde çıkan olaylarda A.S, S.A, M.E, Ş.K, Z.G ve E.A.T isimli şahıslar yakalanmıştır. Cumhuriyet Başsavcılığımızca yürütülen soruşturma kapsamında adı geçen 6 şahsın sevki sağlanarak 01.02.2024 ve 05.02.2024 tarihlerinde Cumhuriyet Başsavcılığımızca sorgulanmıştır. Sorgusu tamamlanan A.S, Z.G ve M.E isimli şahıslar Cumhuriyet Başsavcılığımızca serbest bırakılmış, tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk olan S.A ve Ş.K. isimli şahıslar adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, E.A.T isimli şahıs TUTUKLANMIŞTIR. Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Kamuoyuna saygıyla sunulur” denildi.

Haber Merkezi