Nevşehir'deki Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi'nde (JAKEM) görevli olan Astsubay Oğuzhan Kabayel (21) trafik kazasında hayatını kaybetti.

Vardiyasını tamamlayarak biriminden ayrılırken, yolun karşısına geçmeye çalışırken ehliyetsiz bir sürücü tarafından çarpıldı.

Ehliyetsiz Sürücü Nevşehir'de Astsubay'a Çarptı ve Ölümle Sonuçlandı

Kaza, Zübeyde Hanım Caddesi'nde saat 20:00 civarında meydana geldi. JAKEM'de görevli olan Astsubay Oğuzhan Kabayel, vardiyasını tamamlayarak biriminden ayrıldı. Yolu geçmeye çalışırken, plakası 50 ACL 001 olan arabasıyla D.A.K. (17) isimli ehliyetsiz bir sürücü tarafından çarpıldı ve ağır yaralandı. Şahitlerin çağrısı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Tıbbi personel tarafından ilk müdahalesi yapılan Kabayel, Nevşehir Devlet Hastanesi'ne taşındı. Doktorların çabalarına rağmen, Kabayel hayatını kaybetti.

64588517470a9b1bfc6f8c8f

Aracın sürücüsü D.A.K., kazadan sonra olay yerinden kaçtı, ancak daha sonra polise teslim oldu. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel durumu öğrenmek için hastaneyi ziyaret etti ve daha sonra basın mensuplarına açıklama yaptı.

İkinci Elde Otomobil Satışlarında Düşüş Var İkinci Elde Otomobil Satışlarında Düşüş Var

Ehliyetsiz Sürücünün yaptığı kaza sonrası Nevşehir'de Bir Astsubayın Hayatını Kaybettiğini Bildirildi.

64588517470a9b289c7d9085

Vali Becel şunları söyledi: "Bu trajediden etkilenen herkese en derin taziyelerimizi iletiyoruz. JAKEM'de görevini tamamlayan bir jandarma personeli, yolun karşısına geçmeye çalışırken bir araç tarafından çarpıldı. Ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı, ancak maalesef saat 23:00 civarında hayatını kaybetti. Araç önce terk edilmiş olarak bulundu, ancak daha sonra 2006 Nevşehir doğumlu sürücü kaza sorumluluğunu üstlendi ve polise teslim oldu. Ölen kişinin ailesine başsağlığı diliyoruz. Soruşturma devam ediyor."

64588517470a9b1bfc6f8c91

Astsubay Oğuzhan Kabayel'in trajik kaybı, güvenli sürüş uygulamalarının önemi ve ehliyetsiz sürücülerin neden olduğu kazaları önlemek için sıkı tedbirlerin alınması gerekliliğine dair üzücü bir hatırlatma niteliğinde.