5-9 Mart tarihleri arasında gerçekleşen fuar, TürkTraktör'ün kuruluşunun 70. yıl dönümünde, tarım teknolojilerinde yeni bir çağın başlangıcını müjdeliyor."

"TürkTraktör Şirket Lideri Aykut Özüner, Konyaçiftçilerle buluşturulan yeni modelin heyecanını ve mutluluğunu paylaştı. Özüner, 'TürkTraktör olarak 70. yılımıza gururla yaklaşıyoruz. Türk mühendisler tarafından geliştirilen New Holland T3 Electric Power modelimizi yıl sonuna doğru piyasaya sunmayı planlıyoruz. Bu çevre dostu elektrikli traktör, tarım sektöründe verimliliği ve sürdürülebilirliği artıracak' dedi."

"Yenilikçi elektrikli traktör modeli, TürkTraktör'ün tecrübesi ve geleceğe dönük vizyonunun bir ürünü olarak öne çıkıyor. New Holland T3 Electric Power, çiftçilere ve çevreye saygılı bir tarım anlayışını destekleyerek sürdürülebilir tarım uygulamalarına katkı sağlayacak."

"Elektrikli traktör dönemi, TürkTraktör ile tarım sektöründe yeni bir çağın başlangıcını müjdeliyor. Yıl sonunda ticarileşmesi planlanan bu model, Türkiye tarımının geleceğine yön verecek ve çiftçilere daha verimli ve çevreci bir iş yapma imkanı sunacak.

Yeni Uygulama Miras Haksızlıklarına Son Verebilir Yeni Uygulama Miras Haksızlıklarına Son Verebilir

Isparta Yalvaç'tan Konya Tarım Fuarı'na katılan çiftçiler, yeni elektrikli traktörü büyük bir ilgiyle karşıladı. Konuyla ilgili olarak görüş belirten çiftçilerden Osman Göbeksiz, "Traktörü yakından inceledim ve oldukça etkilendim. Eğer uzun saatler şarjı dayanıyorsa, bu traktörün çiftçiler için uygun bir seçenek olabileceğini düşünüyorum" dedi.

Haber Merkezi