Eğirdir'de Korkunç Kaza: Karavan Şarampole Yuvarlandı Eğirdir'de Korkunç Kaza: Karavan Şarampole Yuvarlandı

MHP Isparta Milletvekilki Adayı Hasan Basri Sönmez, 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerin hilalle - haçın seçimi olduğuna dikkat çekerek, ülkenin bölünmez bütünlüğüne saldıran terör sevicilerine seslendi, "Cumhur İttifakı olarak ülkenin bekasının korunması için her türlü mücadeleye azim ve kararlılıkla devam edeceğiz. 15 Temmuz sevicilerine, terör sevicilerine, emperyalist aşıklarına, buradan sesleniyorum; biz ülkücüler var oldukça hem Sayın Cumhurbaşkanımıza hem de Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin arkasındayız. Azdan az çoktan çok gider, herkes haddini bilecek.” 
BU SEÇİM HİLALLE, HAÇIN SEÇİMİ
'14 Mayıs 2023 Türkiye’nin karar anı' diyen Milletvekili Adayı Sönmez, bu seçim hiçbir siyasi partinin seçimi olmadığını belirttiği açıklamalarına şu şekilde devam etti, "Bu seçim, kandil dağıyla tanrı dağının seçimi, bu seçim hilalle haç’ın seçimidir, bu seçim 7 yaşındaki kardeşimin geleceğinin seçimidir bu seçim torunlarınızın geleceğini garanti altına alma seçimidir. Sandığa gittiğinizde Cumhurbaşkanlığında Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bir oyda TBMM’de Isparta’yı temsil hakkını vermeniz için bir oy da Milliyetçi Hareket Partisi’ne oylarınızı vermenizi istiyoruz.” 
BİZLER ISPARTA AŞIĞIYIZ
3 yıllık MHP İl Başkanlığı süresinde Ispartalıların testinden geçtiğini ve her zaman halkın yanında olduklarını ifade eden Sönmez, "Bizler sanayiye bugün girmedik, bizler Mimar Sinan’da bugün dolaşmadık, biz her daim Ispartalı hemşerilerimizin yanında olduk. 14 Mayıs'tan sonra ben ve arkadaşlarım sizlerle birlikte yürümek için birinci parti olarak çıkmak istiyoruz. Ankara’da çalacak kapınız değil, girecek kapınız olacak. Benim telefon numaram 25 yıldır hep aynıdır. Hiç bir zaman değişmedi, değişmeyecek. Bizler alışkanlıkların dışına çıkacağız. MHP teşkilatı olarak farklı bir yol çizdik; sosyal siyaset yaptık. Kömürü olmayanın kömürü olduk, gıdası olmayanın gıdası olduk, evi olmayanın evi olduk. Bizler Isparta aşığıyız. Bizlere yetki verin Isparta’ya hizmet edelim” dedi. HABER: Ertuğrul ENGİN