Haydi Çocuklar Camiye projesi yarın sona eriyor. Sabah namazından yatsı namazına kadar günde 5 vakit camiye gelen veya geldiği vakit sayısı kadar puan toplayan çocuklara 23 Ağustos Çarşambu günü saat 20.00'da Meydan Avm'de bisiklet, akıllı saat, tablet, vb. hediyeleri verilecek.

Projedeki amaç, çocukları camilere çekerek vakit namazları camide kılmalarını sağlamak

Çocukların namaz bilinci ve alışkanlığı kazanmalarına, manevi potansiyellerini keşfetmelerine ve iç huzuru yaşayarak öğrenmelerine yardımcı olmaya çalışılan prejeye katılım oranı beklenenin üzerinde olduğu söylendi.

İlk ve Orta okul öğrenci grubuna hitap eden projede camilerle çocuklar arasında köprü kurma amaçlanıyor. Isparta Belediyesi, Askon, Eğitime Destek Platformu, Müsiad,Itso, Hayrat Vakfı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Isparta Ticaret Borsası, Memur-Sen İl temsilciliği, Medine Pazarı, Altınsoy İletişim, Arkadaş Fm, İmam Hatipliler Vakfı, Batu Mermer A.Ş., Mr. Baygün Dış Ticaret Ltd. Şti.’nin desteklediği projeye çocukların akın akın katılım sağladığı görüldü. Proje sonunda her çocuğa topladığı puan grubuna göre farklı ödül verilecek. 

Bedelli Askerlik Ücretlerine Temmuz Zammı Geliyor Bedelli Askerlik Ücretlerine Temmuz Zammı Geliyor