Isparta'nın Ticaretinde, siyasetinde, sporunda söz sahibi olan merhum iş insanı Erol Büyükleblebi vefatının 1. seneyi devriyesinde ailesi ve sevenleri tarafından dualarla anıldı. Geçtiğimiz yıl 16 Ekim tarihinde tedavi gördüğü hastanede hayata veda eden IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever iş insanı Erol Büyükleblebi vefatının 1 yılında ailesi tarafından okutulan mevlidi şerif ve dualar ile anıldı. Büyükleblebinin ailesi misafirleri tek tek karşıladı ve sohbet etti. Mevlid-i Şerife Isparta Valisi Aydın Baruş, Isparta AK Parti Milletvekili Recep Özel, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, eşi Şadiye Başdeğirmen, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, partililer ve davetliler katıldı.

CHP’li Milletvekili Halıcı’nın gündeminde Eğirdir Gölü vardı CHP’li Milletvekili Halıcı’nın gündeminde Eğirdir Gölü vardı

HABER32 ailesi olarak Isparta'ya hizmet etmiş hayırsever iş insanı, IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı merhum Erol BÜYÜKLEBLEBİ'yi vefatının birinci yılında özlemle, rahmetle anıyoruz. Mekanı cennet olsun.