1990 yılında Isparta’da fotoğraf sektörüne başlayan  Ömer İpekçi günümüz teknolojileri ile hizmet vermeye devam ediyor.


Fotoğrafçılık hakkında bilgi verebilirmisiniz?

1990’lardan 2000’lere kadar fotografçılık zevkli ve sanat üzerineydi.Herkes fotoğrafçılık yapamıyordu. Eski teknolojinin konumu çok farklıydı. Makine üzerinden mekanik çalışma oluyordu. Günümüzde cep telefonları ve teknolojik bir sistemle çalıştığımız için herkes fotoğrafçı oldu.

Bu yüzden sanatkarlık çok zayıfladı,ve saygıda azaldı.Ama biz günümüzün şartlarında teknolojinin hızlı zamanında Stüdyo İpek olarak düğün çekimi olsun parakende çekimi olsun gelen müşterilerimize en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz.


Müşterilerimiz bizden neyi talep ediyorsa en iyisini vermeye çalışıyoruz...

Kırçekimleri,vesikalık çekimler,kamera çekimleri,katalog çekimleri,mezuniyet çekimleri ile müşterilerimizin hizmetindeyiz.

Günümüz şartlarında işleriniz nasıl?

İşlerimiz normal.Ama bu 2016 darbenin etkisiylede biraz sıkıntılı geçiyor.Bu günlerin geçeceğine inanıyoruz.



Korsan fotoğrafçılığa hayır diyoruz!!!

Fotoğrafçılık üzerine bizleri üzen,korsan çekimciler oluyor. Kişi düğün salonunu tutmuş emek vermiş düğün yapıyor. Çekimlerin sanat olması gerekirken, fotoğrafçı tutmayıp basite alıp, korsanlıkla işi halletmeye çalışıyorlar. Bu işi bu kadar basite almaları bizleri derinden üzüyor.Fotoğraf düğmeye basılıp çekilen kağıt değildir. Kişi hayatında bir sefer düğün yapıyor.

Fotoğraf çekilecek kişilerin stüdyolara gidip çekim yaptırmaları kendileri için daha güvenli olur.Ortada hem sanat olur hem kaliteli çekim olur. 

'Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çekimler için lütfen randevu alınız.'

Bizim devamlı kullandığımız sloganımız vardır. Anılarınız bizim için değerlidir. Bu sloganla yolumuza güleryüzlü personelimizle devam ediyoruz.


Stüdyo İpek Pirimehmet Mahallesi 1739 Sokak Kunduracılar Sitesi 100 m altında hizmet veriyor.

Bizlere 0 535 259 92 32 - 0 246 23 24 600 nolu telefonlardan ulaşabilirsiniz...