Depremzede Gülben -İbrahim Aydın çiftinin kızları, 25 günlükken SMA TİP-1 teşhisi konulan 14 aylık Güneş Bebek’in tedavisi için gerekli olan miktarın toplanması için başlatılan yardım kampanyalarında şimdiye kadar yüzde 58’lik orana ulaşıldı. Ancak kampanya sürecinin bitmesine iki aydan az bir süre kaldı. Güneş Bebek’in ilacına kavuşması için zaman daralırken, bir yardım seferberliği de Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural tarafından başlatıldı. Başkan Tural, instegram uygulamasında @sma_gunesimiz postundan canlı yayına konuk olarak, Güneş Bebek için yardım çağrısında bulundu.       

İYİLİK HAREKETİNİ GÜNEŞ

Isparta'da Alkollü Sürücüler Denetimlerde Yakalandı Isparta'da Alkollü Sürücüler Denetimlerde Yakalandı

BEBEK İÇİN BAŞLATIYORUZ

Kahramanmaraş merkezli depreme yakalanan Güneş Bebek’in kampanyasını yürüten birçok yakınını ve evini depremde kaybettiğini belirten Başkan Tural “ Yardım kumbaralarının da enkaz altında kalması nedeniyle yardım kampanyası yavaşladı. Depremden sonra Aydın ailesine ilimiz kucak açtı ve Güneş Bebek Isparta’nın evladı oldu. İlimizde gönüllüler aracılığıyla kampanyalar yürütülmeye devam ediliyor. Tedavi süresi azalan minik Güneş’in bir an önce ilacına kavuşması gerekiyor. Hepinizin bildiği gibi ilimizde SMA hastası Hafize Arya bebeğimizin tedavisi için gerekli olan paranın toplanması amacıyla esnaf teşkilatı olarak kampanya düzenlenmiş, oda ve kooperatiflerimizin başkan ve yönetimleriyle, esnaf ve sanatkarımızdan yoğun bir katılımla kampanyaya destek olunmuştu. Sonuçta kazanan Arya bebek oldu ve tedavi süreci başladı. Şimdide bu iyilik hareketini Güneş Bebek için başlatıyoruz. Yardımseverlik, dayanışma ilkelerini, ahilik geleneğinden alan esnaf ve sanatkarımıza bir kez daha çağrıda bulunuyoruz. Gelin hep birlikte bu iyilik hareketine destek verelim. Güneş Bebek’in tedavisi için gereken miktarın toplanmasında katkıda bulunalım. Evladımız Güneş’e Rabbimden acil şifalar diliyorum. Kazanan SMA değil, Güneş Bebek olacak” dedi.

HİSARCIKLIOĞLU DESTEK VERDİ 

Canlı yayında yapılan bağlantılara katılan isimler, Güneş Bebek için her türlü katkıyı sunmaya hazır olduklarını ifade ettiler. Canlı yayına Antalya’daki bir organizasyondan katılan Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Veysel Topçu’nun aracılığıyla TOBB Genel Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da yayına bağlanarak Güneş Bebek için yardım sözü verdi. Bölge esnaf ve sanatkarları meslek kuruluşlarının başkanları ile Afyon il ve ilçelerinin ticaret odası ve borsa başkanları yayına bağlanarak kampanyaya destek olacaklarını açıkladılar. Kampanyaya destek veren herkese teşekkürlerini sunan Başkan Tural, “Güneşimiz solmasın” dedi.

Güneş Bebek için sizlerde Ziraat Bankası TR66 0001 0090 1039 3913 3050 01 IBAN Nolu alıcı Gülben Aydın hesabına nakdi yardımda bulunarak veya GÜNEŞ yazıp 8148’e mesaj göndererek 1 mesaj karşılığında 20 TL katkıda bulunabilirsiniz.