Isparta Haberleri

ısparta haberleri ve güncel ısparta gelişmeleri, ısparta ile ilgili tüm video, ısparta fotoğrafları ve ısparta haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta’da 15 yaşındaki Zeynep Hazal Bütün’den 8 gündür haber alamıyordu. Ailesinin ihbarı üzerine polis ekipleri genç kızı bulmak için seferber...

Isparta

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde çiftçiler, yakıt, su, zaman ve işçi maliyetlerinden tasarruf etmek için tarlalarının ilaçlanmasını dron ile yapıldı.

Isparta

Isparta’da 2 çocuk yüksekten düşerek yaralandı. Çocuklar, tedavi edilmek üzere acilen hastaneye kaldırıldı.

Isparta

Isparta'ya bağlı Sütçüler ilçesinde yaşayan Raziye Balcı, yörük kültürünü yaşatmak ve tanıtmak amacıyla evini müzeye dönüştürdü.

Isparta

Isparta'nın Küçük Hacılar Köyü'nde yaşayan emekli imam Ahmet Ünal, elektrikli bisikletine güneş paneli taktırdı.

Isparta

Isparta'da bahar aylarının gelmesiyle birlikte sebze ekimine başlanırken, artan sebze fiyatları fide satışlarını artırdığı görülüyor.

Isparta

AEDAŞ'tan yapılan duyuruya göre; 27 Nisan cumartesi günü Isparta'da bazı bölgelerde elektrik kesintisi yapılacak.

Isparta

Isparta ili merkez ve ilçelerinde 26 Nisan Cuma günü nöbetçi olan eczaneler listesi...

Isparta

Sabah namazını Hızırbey Camiinde kılan Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer ve vatandaşlar, daha sonra Eğirdir Belediyesi Liman Sosyal Tesislerinde buluşarak...

Isparta

Isparta'da seyir halindeki motosiklet sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda devrildi. Kazada sürücü ve motosikletteki yolcu yaralandı.

Isparta

Isparta’da 28 yaşındaki R.İ.’nin kullandığı motosiklet devrildi. Kazada sürücü yaralandı.

Isparta

Isparta’nın Şarkikaraağaç İlçesinde dengesini kaybederek merdivenlerden düşen 67 yaşındaki Şükür Gedik yaşamını yitirdi.