Isparta’da evlenmek amacıyla kendisini yabancı uyruklu bir kadın bulacağını söyleyen şahsa güvenen M.K., dolandırıldığını anlayınca şikayetçi oldu. Polis ekipleri tarafından yakalanan şüpheliye ise adli işlem yapıldı.

CHP’li Milletvekili Halıcı’nın gündeminde Eğirdir Gölü vardı CHP’li Milletvekili Halıcı’nın gündeminde Eğirdir Gölü vardı

Konu ile ilgili olarak Emniyet Müdürlüğünden yapılan  açıklamada; “20.02.2024 günü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından alınan müracaatta müşteki M.K. isimli şahıs evlenmek amacıyla kendisine yabancı uyruklu bir bayan bulacağını vaat eden M.A. isimli şahsa 1000 dolar para verdiğini ancak M.A. isimli şahıs tarafından dolandırıldığını, parasını geri alamadığını söyleyerek şikâyetçi olmuştur.

Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde, Şüpheli M.A. isimli şahıs 28.02.2024 günü yakalanmıştır. Şüpheli şahıs ile ilgili adli makamlardan alınan talimatlar sonrası gerekli işlemler yapılmıştır.

Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak, suç işlenmesini önlemek ve suçluların yakalanmasını sağlamak için ekiplerimiz çalışmalarına devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla sunulur” denildi.

Haber Merkezi