Bulgaristan'da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası'nın son gününde kadınlar +87 kiloda Milli sporcularımız Fatmagül Çevik ve Tuana Süren Yarıştı.

İlk kez büyüklerde yarışan Milli sporcumuz Fatmagül Çevik, silkmede 131 kilo, toplamda 238 kiloluk derecelerle 2 bronz madalya ile Avrupa üçüncüsü oldu. Bu kiloda mücadele eden diğer sporcumuz Tuana Süren sol dirseğinden sakatlanarak yarışmadan çekilmek zorunda kaldı. Sporcumuza Madalyasını Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü verdi.

Bir 2 kişi görseli olabilir

Milli sporcularımız Avrupa Şampiyonasını 5 altın, 8 gümüş, 11 bronz olmak üzere toplam 24 madalya ile tamamladı.

Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü ilk kez büyükler kategorisinde madalya kazanan sporcumuzu, kulübünü ve antrenörlerimizi tebrik etti.

Bir 5 kişi ve şunu diyen bir yazı 'EUROPEAN WEIGHTLIFTING CHAMPIONSHIPS SOFIA, BULGARIA 2024 EWF E TING EUROPEAN WEIGHTLIFTIN FEDERATION EUROPEAN WEIGHTLIFT CHAMPIONS SOFIA,BULGAP VF NWEIGHTLIFTING ALLAON' görseli olabilir

BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN’DEN TEBRİK MESAJI

Başkan Başdeğirmen,tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

''11-20 Şubat 2024 tarihleri arasında Bulgaristan Sofya’da yapılan Büyükler Avrupa Halter Şampiyonası’nda Isparta Belediyesi Spor Kulubü Milli sporcumuz Fatmagül Çevik kızımız silkme ve toplamda 238 kilo kaldırarak 2 ayrı kategoride  Avrupa 3.sü olarak toplamda 2 bronz madalya kazanmıştır.Ayrıca kadın milli takımımızda 23 ülkenin katıldığı turnuvada Avrupa Şampiyonu olmuştur. Fatmagül kızımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.''

Trafik Sigortası Primlerinde Yeni Dönem Başladı Trafik Sigortası Primlerinde Yeni Dönem Başladı

Haber Merkezi