Fenerbahçe, deplasmanda Trendyol Süper Lig’in 22. haftasında karşılaştığı RAMS Başakşehir'i Michy Batshuayi'nin 90+4'teki penaltı golüyle 1-0 mağlup ederek dış sahadaki etkileyici performansını sürdürdü. Sarı-lacivertliler, bu sezon deplasmanda 11 maçta 10 galibiyet ve 1 beraberlikle, toplamda 31 puanla liderliğini koruyarak adeta deplasmanlarda bir başka oynuyor.

Yolcu360, Yılın Parlayan Araç Kiralama Ofislerini Seçti ve “Bizim Yıldızımız”' Ödüllerini Sahiplerine Ulaştırdı! Yolcu360, Yılın Parlayan Araç Kiralama Ofislerini Seçti ve “Bizim Yıldızımız”' Ödüllerini Sahiplerine Ulaştırdı!

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 22. Haftasında Başakşehir'i Deplasmanda Tek Golle Geçti

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda RAMS Başakşehir ile karşılaştı ve karşılaşmadan Michy Batshuayi'nin 90+4'teki penaltı golüyle 1-0 galip ayrıldı. Bu galibiyetle birlikte sarı-lacivertliler, dış sahadaki performansını sürdürerek bu sezon oynadığı 11 deplasman maçında 10 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. deneme bonusu

Fenerbahçe'nin dış sahadaki başarılı performansı şu takımları mağlup ederek sürdü: Samsunspor, MKE Ankaragücü, Alanyaspor, Kasımpaşa, Pendikspor, Beşiktaş, Kayserispor, İstanbulspor, Gaziantep FK ve Başakşehir. Adana Demirspor ile berabere kalan sarı-lacivertliler, toplamda 31 puanla liderliğini sürdürdü.

Fenerbahçe'nin Deplasman Başarısı: Rakip Filelere 25 Gol Sığdırdı

Fenerbahçe, dış sahadaki mücadelelerinde adeta gol şölenine devam ediyor. Bu sezon deplasmanda oynadığı 11 maçta rakip fileleri 25 kez havalandıran sarı-lacivertliler, defansif sağlamlığıyla dikkat çekerken aynı zamanda etkili hücumlarıyla da ön plana çıkıyor. Yenilmezlik serisini 11 maça çıkaran Fenerbahçe, puanını 57'ye yükselterek liderlik koltuğunu sağlamlaştırdı. Öte yandan, Başakşehir ise 27 puanla alt sıralardaki yerini korudu.