Bireysel ve kurumsal müşterilerinden gelen araç kiralama taleplerini her müşteri özelinde en uygun çözümlerle karşılayan Carvento araç kiralama sektöründeki payını giderek artırmaktadır.

İstanbul filo kiralama şirketleri arasında ön plana çıkan Carvento ekonomik fiyatları ve yüksek hizmet kalitesi ile müşterilerinin konforunu artırmaktadır. İstanbul Ümraniye araç kiralama hizmetlerine duyulan ihtiyacın yoğun olduğu bir lokasyon olup araç kiralama sektörü açısından büyük potansiyel vadetmektedir.  Carvento İstanbul Ümraniye oto kiralama hizmet noktasında en fazla 3 yaşında olan farklı marka, model ve segmentlerdeki araç filosu ile müşterilerine hizmet sunmakta ve sektöründe fark yaratmaya devam etmektedir. Araçlarında konforun ve güvenliğin maksimum düzeyde olması prensibini benimseyen Carvento en üst düzeyde güvenlik donanımlarına sahip araçlardan oluşan filosu ile hizmet kalitesini her geçen gün daha yükseklere taşımayı hedeflemektedir. Bu nedenle Carvento’nun araç filosundaki tüm araçlarda ABS ve sürücü yolcu hava yastığı gibi güvenlik donanımları bulunmaktadır.

Bireysel ve kurumsal müşterilerinden gelen araç kiralama taleplerini her müşteri özelinde en uygun çözümlerle karşılayan Carvento araç kiralama sektöründeki payını giderek artırmaktadır. Filo kiralama hizmeti alan şirketlerin, ihtiyaç duydukları araçları satın almak için nakit para ya da kredi kullanma gereksinimleri ortadan kalkar. Filo kiralama hizmetlerinin sağladığı birçok farklı avantaj nedeniyle şirketlerin tercihinin bu noktaya doğru kayması filo kiralama hizmeti veren şirketlerin sayısında büyük bir artışa yol açmıştır. Şirketlerin bu aşamada dikkat etmesi gereken en önemli nokta kendilerine sunulan alternatifleri titizlikle incelemek, uzun vadede en iyi, en hızlı ve en kaliteli hizmeti alabilecekleri filo kiralama şirketi ile çalışmayı tercih etmek olmalıdır.

Filo araç kiralama şirketleri fiyat politikalarını birçok farklı etkeni göz önünde bulundurarak belirlerler. Şirketlerin hangi marka ve modelde araçları kiralamak istediği, kiralanmak istenilen aracın kasası, yakıt tüketim türü, kilometresi ve daha birçok etken filo araç kiralama fiyatları belirlenmesinde rol oynar.

Kalite ve Ayrıcalığın Diğer Adı: Carvento

Alanında uzman ve deneyimli isimlerden oluşan profesyonel bir kadroya sahip olan Carvento her zaman için bireysel ve kurumsal müşterilerine hızlı ve etkili çözümler sunmaya odaklanır. Her bir müşterisinin kendisini ayrıcalıklı hissetmesini hedefleyen Carvento bu amaçla her müşteri özelinde ihtiyaçları karşılamaya yönelik en uygun alternatifleri sunar. Esnek ödeme ve sözleşme seçenekleri Carvento’nun farklı ihtiyaçları ve koşulları olan müşterilere özelleştirilmiş çözümlerle hizmet vermesini mümkün kılar.

Carvento araç kiralama hizmetinden yararlanan tüm müşterilerine araç kiralama süresi boyunca kaliteli ve kapsamlı hizmetler sunar. Carvento Türkiye genelinde anlaşmalı olduğu 360 servis noktası ile müşterilerine üst düzey hizmet sunmasının yanı sıra 7/24 Assistance hizmeti ile ihtiyaç duydukları her an müşterilerine destek verir. Ayrıca anlaşmalı lastik servislerinde verdiği lastik depolama ve lastik değişim hizmetleri sayesinde araç kiralama hizmeti alan müşteriler kaynaklarını firmalarının yatırımları için kullanabilir ve işlerini büyütmeye odaklanabilirler.

Carvento araç filolarının etkin yönetimini müşteri memnuniyeti temelinde gerçekleştirir ve uzun dönem araç kiralama hizmetlerinde belirli bir kalite standardizasyonunu sağlayarak sektöründe fark yaratır. Müşterilerinin taleplerini ve ihtiyaçlarını en doğru şekilde tespit etmesi sayesinde her müşteri özelinde en uygun çözüm önerilerini sunma konusunda haklı bir iddiaya sahiptir. Siz de Carvento’yu tercih ederek araç satın alma maliyetiyle karşı karşıya kalmaksızın plaka tescili, vergi, sigorta, bakım, onarım gibi maliyet gerektiren tüm işlerden uzak kalmanın yanı sıra  uygun koşullarda ve uzun süreli araç kiralama hizmetlerinden yararlanma imkanını da değerlendirebilirsiniz.

Filo Araç Kiralama Şirketler İçin Çok Avantajlı

Carvento filo kiralama hizmeti ile araç kiralayan şirketler; trafik müşavirliği, araç tescil ve vekalet ücreti ödemezler. Aynı şekilde Trafik Sigortası, Motorlu Taşıtlar Vergisi ve Kasko ödemesini de filo kiralama yapan şirketler değil Carvento gerçekleştirir. Bakım ücreti, yazlık ve kışlık lastik ücreti ödeme gereksinimleri ortadan kalkar. Kiralama faturalarının tamamını gider olarak gösterebilen şirketler araç satın almak için kullanacakları kaynağı da şirket yatırımlarına aktarabilirler. Böylece aylık sabit araç kiralama bedelinin yanı sıra herhangi bir ek masrafla karşı karşıya kalmadan yalnızca araçlarının yakıtını koyar ve ulaşım ihtiyaçlarını en konforlu şekilde çözümlemenin keyfini yaşarlar.

Carvento tarafından alınan hizmetlerde kiralama bedelinin şirket faturalanmasının istendiği durumlarda fatura bilgileri Carvento’ya ulaştırılmalıdır. Daha sonra Carvento muhasebe departmanı şirket yetkilileriyle iletişime geçmekte ve faturalama işlemi istenilen şekilde gerçekleştirilmektedir. Filo araç kiralama hizmeti alan şirketlerin sürücüleri yolculukları sırasında, tüm önlemler alınmış olmasına karşın bir sorunla karşılaştıkları takdirde kendilerine verilmiş olan irtibat telefonlarını aramalıdırlar.

Bulut Tabanlı Muhasebe Yazılımları Bulut Tabanlı Muhasebe Yazılımları

Carvento’dan kiralanan araçlara talep edilmesi durumunda navigasyon cihazı takılabilmekte ancak bu ekstra bir ücrete tabi bulunmaktadır.  Carvento’nun tüm araçları Türkiye Cumhuriyeti yasaları tarafından öngörülen Trafik Sigortası ve Özel Kasko Sigortası ile güvence altına alınır. Ancak bahse konu sigorta şartları yerine getirilmezse sorumluluk kiralama hizmetinden yararlanan sürücüye ait bulunmaktadır. Alkolün ya da uyuşturucu maddenin etkisi altında olunması, belirlenen hız limitinin aşılması, kaza sırasında aracın olduğu yerden hareket ettirilmesi, sigorta kapsamında öncelikli belgeler olan kaza tespit raporu, alkol raporu ya da çalıntı raporu gibi resmi tutanakların ve belgelerin alınmaması sigorta kapsamı dışında kalmaya neden olmaktadır.