Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Isparta İl Temsilcisi Furkan Tülü, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’nin adayı olan Şükrü Başdeğirmen’i destekleyeceklerini bildirdi.

Tülü’nün açıklaması şöyle: “Her seçimin ana gündemi olan gençler olarak; bizleri kalıba koyanlar, bizleri kalıba koyanlar, harflere sıkıştıranlar, adımıza söz ve duruş belirtenlerden bağımsız olarak kendi sözümüzü söyleme ve tarafımızı kamuoyuna deklare etmek amacıyla bu yazılı açıklamayı yapıyoruz.

Şehrimizin yarınları için elimizi taşın altına koyarak aldığımız kararla dün gibi bugün de sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olduğumuzu ve onu hiçbir kulvarda yalnız bırakmayacağımızı bilinmesini istiyoruz.

Isparta gençliği olarak konumumuz; tek gayesi şehrimizin geleceği için çalışmak ve üretmek olan, daime gençlerin faydasını gözeten, güçlü projeler üreten sayın Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı sayın Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’in yanıdır.

Son dönemlerde sahte belgeler düzenleyip ‘Çamur at izi kalsın’ düşüncesi ile hareket ederek sayın Belediye Başkanımız hakkında uygulanan karalama politikası ve kirli siyaset oyunlarının karşısında Elif gibi dimdik durduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Bu tür bel altı ayak oyunları ancak vizyonu dar bir zihniyetin kalıntılarıdır. Isparta halkı kimin ne olduğunu çok iyi bilmekte ve batmakta olan bu gemiye gereken aklı selim cevabı 31 Mart’ta verecektir. Bizler önümüzdeki dönemde de çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürürken ülkemizin kalkınması için üzerimize düşen ne varsa yapacağız. Yılmadan, yorulmadan tüm enerjimizle daha çok çalışacağız.

Aynı şuurla Ispartalı genç kardeşlerimizin 31 Mart yerel seçimlerinde sandığa gitmelerini ve Isparta gençliğinin abisi Şükrü Başdeğirmen’i desteklemelerini tavsiye ediyoruz.

Dolar ve Euro'da Düşüş Görüldü Dolar ve Euro'da Düşüş Görüldü

Kamuoyuna saygıyla sunarız”.

Haber Merkezi